facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JM Car Hifi

JM Car Hifi

Info

JM Car Hifi Rotterdam is de electronica inbouw-specialist in de regio, maatwerk, service en kennis zijn onze speerpunten.

Adres: Voermanweg 50-52, 3067JW Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4331177
Stad: Rotterdam
Route: Voermanweg 50-52
Postcode: 3067JW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: car hifi dordrecht, autoradio zoetermeer, car audio tilburg, geluidsinstallatie auto inbouwen, car hifi set, autoradio specialist, remco car stereo den haag, subwoofer inbouwservice
Recensies
Kom hier niet eens verder dan het contact formulier, uitgebreid en op een nette manier verwoord dat ik een aantal dingen wil laten inbouwen. Krijg als enige letterlijke reactie: Dit soort klussen doen we niet. Wat ben je dan voor zaak? Er wordt nog duidelijk vermeld: Al uw wensen m.b.t. montage van elektronica zijn bij ons bespreekbaar, denkt u maar aan oplossingen voor caraudio upgrades, navigatie, achteruitrijcamera`s, parkeersensoren, cruise-control, radar detectie, laser detectie en ritregistratie. Maakt mij niet uit hoor, jullie lopen geld mis.
JM Car Hifi is absoluut een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige car audio, alarm- en beveiligingssystemen. De medewerkers van deze winkel zijn werkelijk fantastisch en verdienen alle lof en complimenten die ik kan bedenken. Allereerst was ik onder de indruk van de kennis en expertise van het personeel. Ze waren in staat om me precies te vertellen wat ik nodig had voor mijn auto en gaven me uitgebreide informatie over alle beschikbare opties. Hun professionele aanpak gaf me vertrouwen dat ik de beste keuze had gemaakt voor mijn voertuig. Bovendien was de klantenservice van JM Car Hifi ongeëvenaard. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces, van het kiezen van de juiste apparatuur tot het installeren van het systeem in mijn auto. Ze werkten snel en efficiënt en zorgden ervoor dat ik volledig tevreden was met het eindresultaat. Tot slot was ik zeer tevreden met de kwaliteit van het werk dat geleverd werd. De installatie van mijn nieuwe car audio- en alarm- en beveiligingssysteem werd tot in de puntjes verzorgd en ziet er fantastisch uit. Het was duidelijk dat het personeel van JM Car Hifi veel aandacht besteedt aan detail en ervoor zorgt dat elke klant de best mogelijke service krijgt. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige car audio, alarm- en beveiligingssystemen en uitstekende klantenservice, dan kan ik JM Car HiFi van harte aanbevelen. Hun toegewijde en deskundige medewerkers zijn echt fantastisch en zorgen ervoor dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Bij JM krijg je duidelijk en goed advies en wordt de apparatuur keurig ingebouwd. Vantevoren duidelijkheid over de prijs en snelle service.
Onsympathieke onaangename mensen, zeer onvriendelijk en je voelt je er erg ongemakkelijk. Weken bezig geweest om de juiste spullen te krijgen. Dus alsnog uitgeweken naar een ander carhifi inbouwstation, die binnen een half uur alles keurig hebben ingebouwd en waar ik wel vriendelijk en vakkundig te woord ben gestaan. Voor mij nooit meer naar jm.
Alpine scherm gekocht en laten plaatsen. Erg goede service en snelle installatie. Ze weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!
Zeer vriendelijk en kundig inbouwstation met goed advies. Je kunt hier terras voor audio en navigatie inbouw en updates maar ook voor alle autobeveiliging zoals alarm inclusief periodieke KIWA alarm keuringen en Bearlock.
Beste mensen met wensen kom hier zeker advies halen en als het je bevalt laat dan alles hier doen de heren hier zijn expers ze geven je advies met een glimlach en ze verkopen echt goed kwaliteit producten. Heb hier zelf een kenwood scherm gekocht tot heden zeker te vreden. Binnekort maar is kijken voor gladen speaker set. Tot snel weer heren
Netjes geholpen weer, net als met m'n laatste auto, ditmaal radio, stuurwielbediening, speakers en subwoofer/versterker laten inbouwen in mn nieuwe Colt Alles netjes weggewerkt weer. Gladen M-line composetje klinkt heerlijk! Bedankt jongens!
Goed geholpen, en zeer vriendelijk. Mooie audison sub gekocht .
Super vriendelijk personeel. Erg behulpzaam en geven goede adviezen. Écht kennis van zaken. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor JM Car Hifi. Voermanweg 50-52 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. JM Car Hifi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met JM Car Hifi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over JM Car Hifi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid