facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JL-Parts

Info

Webshop voor Vespa onderdelen

Adres: trappenberglaan 47, 2231MV Rijnsburg
Telefoonnummer: +31617639552
Stad: Rijnsburg
Route: trappenberglaan 47
Postcode: 2231MV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinefleur Cinefleur 2 km Vertaald door Google Bijzondere mensen en uitstekende vakmensen Origineel Special pe...
Snel aan de slag Snel aan de slag 2 km Snel aan de slag is hét platform voor jongeren om aan een leuke baan te komen. Kijk v...
Recensies
Een prima bedrijf. Onderdelen besteld en gevonden ! keurig aan huis bezorgd en dik tevreden. Sterker nog eigenaar John heeft nu nog alle tijd voor mij, op eventuele vragen geeft John mij super info over mijn auto .Van tijd tot tijd hebben we nog wel eens telefonisch contact en een leuk gesprek hoewel we elkaar van gezicht niet kennen vanwege de grote afstand. Als ik wat nodig ben voor mijn Mercedes krijg ik goudeerlijke info over de onderdelen ! Vriendelijk en beleefd aanbevolen ! mvg Herman Dogger Vroomshoop.
Stuur gekocht waarvan '1 knopje wel te lijmen is'. 3 knopjes zijn compleet afgebroken en 1 knopje ligt doormidden. Na een maand stilte maar eens gevraagd hoe het ervoor staat, maar dan wordt gezegd 'ja je hebt het zelf uit elkaar gehaald dus dikke pech'. Stuur kan ik dus wel weggooien. Ik zou er niets meer kopen.
Waarschuwing!!!!! Waardeloos bedrijf. Naafdoppen gekocht die na een paar weken al verweerd zijn! Wordt geen goede oplossing aangeboden.
Zeer positieve ervaring. Een S klasse voorruit opgehaald voor een gunstige prijs en de vriendelijke eigenaar was zeer behulpzaam met het voorzichtig plaatsen in het voertuig voor transport. Ik heb vaker onderdelen gevonden via JLparts en de prijzen en omschrijvingen zijn eerlijk.
Diverse keren bij JLparts besteld en altijd goed en vakkundig geholpen door John. Zeker een aanrader!
Achterlicht w211 gekocht en zeer tevreden ermee, erg bedankt voor de goede service en erg goed en veilig verpakt.
Contact gehad met John over een lederen interieur voor een Mercedes-benz e-klasse welke ik had gezien op marktplaats bij JL-parts. Via de chat gereageerd, vlot antwoord en duidelijke communicatie! Hier hou ik van en daarom ook besloten de set te kopen zonder deze gezien te hebben volgens John was deze set dan ook zeer netjes. Besteld en 2 dagen later was de set ook al binnen en zoals john had gezegd een zeer nette set. Inmiddels zit dit interieur ook al in onze auto en werkt alles naar behoren. Super bedankt en tot de volgende keer! Groet René de Wagt
Vriendelijk en prettig zaken doen; altijd goed advies en prima service. Onderdelen zijn van MB kwaliteit en worden snel geleverd.
Perfecte service, snelle reactie. Met chassisnummer kon john checken of het zeker het goede onderdeel was. Vriendelijk bij het ophalen. Goede prijs.
Heel tevreden over de service en communicatie! De bestelde onderdelen waren in perfecte staat! Heel snelle levering Frankrijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid