facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor jl-fotografie.com

jl-fotografie.com

Info

www.jl-fotografie.com

Spontane en Betaalbare Fotografie voor iedereen!

Portret - Love - Zwanger - Dieren - Groepen.

Geschiedenis

Op deze facebook pagina blijf je op de hoogte van de nieuwste foto's, nieuwtjes, acties en nog veel meer.

Wil je informatie over fotoshoots, stuur vrijblijvend een email naar [email protected]



"Verzamel de mooie momentenWelkom op de website van Jessica Los FotografieDé fotograaf op het eiland Goeree- Overflakkee en omstreken.Mijn fotografie vertelt het verhaal dat je vergeet op te schrijven.Met meer dan twaalf jaar ervaring in het vastleggen van mijn favoriete onderwerp: Liefde!Ik ben gespecialiseerd in gezins- en newborn lifestyle shoots.Ook voor zwangerschaps- love en familieshoots kun je bij mij terecht.Op mijn foto’s zet ik jullie centraal door het gebruik van zachte kleuren in natuurlijke tinten.Tijdens de fotoshoot verzamel ik de mooiste momenten en vangen we de tijd in prachtige beelden.Ik creëer een ontspannen sfeer waarin jullie helemaal jezelf kunnen zijn en dát zie je terug op de foto’s."
Adres: Dirksland
Telefoonnummer: 0621699696
Stad: Dirksland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wim van Vossen Fotografie Wim van Vossen Fotografie 791 meter Wij leveren vakwerk fotografie en videografie voor bedrijven
Danny van de Griend - Photographer Danny van de Griend - Photographer 825 meter Danny van de Griend is a passionate fashion and glamour photographer based in Dirksla...
Kelly Kardux Fotografie Kelly Kardux Fotografie 967 meter Hele mooie realistische foto's zonder poespas...gewoon zoals het is..met liefde en pa...
Recensies
Ik vind mezelf zeker niet fotogeniek maar Jessica weet me altijd weer op me gemak te stellen. Vondt het heel gezellig om met haar de shoot te doen. Daarom ook zal meerdere keren bij haar voor de lens mogen staan!
Hele fijne fotoshoot gehad bij Jessica. Eigenlijk zijn wij niet van de shoots, maar bij Jessica voel je je op je gemak. We komen daarom ook regelmatig bij haar terug voor een nieuwe fotoshoot. Ze is heel goed in haar werk en maakt prachtige foto's!! Echt een aanrader!!
We hebben 2 fotoshoots door Jessica laten maken, een zwangerschaps en newbornshoot! We voelen ons erg op het gemak bij Jessica. Ze neemt de tijd voor je, is enthousiast, het voelt niet geforceerd om op de foto te gaan en het resultaat is echt prachtig! Wij hopen zeker op een later moment nog een keer terug te komen om ons gezin vast te laten leggen door haar!
Jessica is een relaxte fotografe die zich niet gek laat maken door 3 leuke stuiterballen. Ze weet wat ze moet doen om de kinderen bezig te houden. En als ze even niet willen kunnen ze even rekken en strekken en dan gaat ze weer verder. Ze neemt de tijd en dan krijg je prachtige foto s toegestuurd. Een aanrader of je nu met of zonder kinderen foto s gaat maken. Er is een fijne sfeer in de studio en met een gezellige geduldige fotografe.
Leuke zwangerschaps shoot gehad! Een ongedwongen sfeer, Jessica helpt je goed met ‘poseren’ waardoor je diverse plaatjes krijgt. De prachtige nieuwe studio is een lichte ruimte, er is een warme huislijke sfeer en er is echt aan alles gedacht; toepasselijke kleding waar je gebruik van mag maken. Daarnaast krijg je met haar ervaring gegarandeerd mooie foto’s, ik ben er ontzettend blij mee!
Eind september heeft Jessica ons gezin op de foto gezet en resultaat is prachtig! Het contact met Jessica is heel prettig; ongedwongen en relaxed. Dat maakte dat ook de kids meteen op hun gemak waren bij haar, wat heel goed terug te zien is op de foto’s. Wij zijn super blij met de foto’s en komen zeker nog eens terug bij Jessica. Een dikke aanrader!
Bij Jessica een newborn fotoshoot gedaan, prachtige studio met natuurtinten, echt een aanrader! Het was heel gezellig en relaxt. Ben zo blij met de foto’s , een hele mooie herinnering!
We zijn als gezinnetje bij je in jouw studio geweest voor een een Newborn shoot. we volgde je al een tijdje en nu met ons pasgeboren dochter eindelijk tijd voor een shoot. en wat een leuke shoot hebben wij gehad. heel ongedwongen en we konden lekker ons zelf zijn in een relaxed sfeer. Je nam de tijd voor ons en je ging ook heel leuk om met Lynn om haar leuk op de foto te krijgen.. echt een aanrader voor iedereen die mooie fotos wil. dank je wel voor deze fijne ervaring en prachtige herinneringen.
Wij hebben onze loveshoot laten fotograveren bij Jessica. En WAUW wat een een ongelofelijk mooi resultaat! De dag na onze loveshoot kregen we al een voorproefje, en daar waren we al stil van. We mochten onze foto's al snel uitzoeken, en werden vervolgens al snel geleverd! Jessica is echt een vakvrouw met liefde voor haar vak! Een hele dikke aanrader!
Wij hebben een gezinsfotoshoot gedaan bij Jessica voor onze ouders. Deze zijn 55 jaar getrouwd en wilden graag een nieuwe foto. In eerste instantie alleen ons gezin maar we waren het er al snel over eens….ouders moesten er ook bij. Zeker onze kinderen wilden graag een foto met opa en oma . Nou zo gebeurde het ook op 15 juni een prachtige avond, hadden we onze shoot op strand bij Stellendam! Het was van begin tot eind genieten, zo dankbaar en blij dat we dit met elkaar gedaan hebben..en het resultaat is prachtig geworden . Erg mooie en waardevolle foto’s. En Jessica was geweldig , ging zo relaxed en alles kon. Dus TOP Jessica …en heel erg bedankt ! Liefs Margriet de Vos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid