facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JK-media

JK-media

Info

Innovatief marketing- en communicatiebureau in Terneuzen

Geschiedenis

Marketingbureau



"JK-Media is een innovatief marketing- en communicatiebureau gevestigd in Terneuzen. JK-Media is erop gericht om bedrijven vanuit hun persoonlijke kracht te laten groeien door structureel het verhaal van het bedrijf te vertellen via de website, de nieuwsbrieven en een social media strategie die werkt. Door het continu optimaliseren van de website, het schrijven van vernieuwende content en de uitvoering van online campagnes wordt natuurlijk ook geïnvesteerd in de online zichtbaarheid van bedrijven."
Adres: Terneuzen
Telefoonnummer: 06 81776827
ln.aidem-kj@ofni
Stad: Terneuzen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SoPro Marketing SoPro Marketing 2 km Sopro Marketing is een social media marketing bureau dat bedrijven helpt extra leads ...
Recensies
Jantine, je hebt absoluut waargemaakt wat je beloofde. Na een gezellig kennismaking met een kopje koffie ging je professioneel in goed overleg aan de slag, met als resultaat een website die vertrouwen uitstraalt. Ik zou tegen andere willen zeggen, kijk zelf maar op zeeuwsevoet.nl Groetjes, Nena
Erg tevreden met mijn nieuwe website en het nieuwe logo wat Jantine voor mij gemaakt heeft. Ze denkt goed mee met wat je graag wilt. En maakt de website of je logo helemaal opmaat zodat het perfect bij jou of je bedrijf past.
Zeer tevreden met de service en kunde van Jantine! Ze luisterde goed naar mijn wensen en heeft dit vertaald in een prachtige huisstijl. Dankjewel!
Jantine kwam met haar bruidsjurk bij mijn Stikselzzz naaiatelier om haar jurk aan te passen en vertelde dat ze o.a.websites maakte. Ik was hard toe aan een nieuwe website. Wat ik in mijn hoofd had heeft zij gemaakt tot iets geweldigs. Creatief, stijlvol, en duidelijk voor iedereen. Ben je op zoek naar iemand die zoiets kan maken ga dan naar JK-media dan weet je zeker dat je iets krijgt wat jij wilt!
Onlangs werd onze bedrijfsnaam van InHouse Cleaning Services gewijzigd naar DCS De Vrieze Cleaning Solutions. Dit na 12 jaar al actief te zijn als Groothandel en op het gebied van Specialistische Reiniging. Er kwam zo nog veel bij kijken om alles in goede banen te leiden, wat ons als bedrijf aardig boven het petje ging! Jantine van JK-media bracht voor ons de oplossing ! Door o.a. teksten schrijven voor de nieuwe website,de algehele mailing richting klanten,leveranciers en andere relaties, fotografie en een goeie marketing-duw-in de rug bracht ze voor ons DE uitkomst ! We waren dan ook heel erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk, de prima contacten en afspraken , waardoor wij JK-media bij iedereen absoluut kunnen aanbevelen !!! TOP Jantine en ga zo door ! P.G.E. de Vrieze - eigenaar DCS
Absolute aanrader! Voor onze website FreshFrame heeft JK-media de volledige content uitgeschreven en vervolgens SEO gemaakt. We waren erg blij met de kwaliteit en snelheid waarmee dit tot stand is gekomen. Kortom, een zeer tevreden klant.
Jantine heeft mij enorm geholpen met het opzetten van mijn website. Ik ben heel tevreden over haar professionele en frisse aanpak!
Enthousiast, vernieuwend, doortastend en inspirerend. Jantine denkt mee, vraagt door en levert op. Dat is pas doorpakken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid