facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JJ Fotos Ameland

JJ Fotos Ameland

Info

Fotoshoots op Ameland
[email protected]

Geschiedenis

Mijn naam is Janna-Jacoba van der Laag. Ik ben geboren en getogen op Ameland in Hollum ik ben een enthousiaste hobby fotograaf op Ameland , Mijn voorkeur gaat uit naar portret- en gezinsfotografie, maar natuurfotografie mijn werk wil ik graag met jullie delen, dus hopelijk kunnen jullie genieten van mijn foto`s



"06 23214426"
Adres: Westerlaan 2, 9161AP Hollum
Telefoonnummer: 0623214426
moc.liamg@gaalrednavjj
Stad: Hollum
Route: Westerlaan 2
Postcode: 9161AP



op zoek naar gerelateerd: fotoshoot ameland, afbeeldingen ameland, fotograaf ameland nes, jantina fotograaf ameland, fotowinkel ameland, scheltema ameland, pasfoto ameland, fotozaak nes ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petitefilou Petitefilou 194 meter https://petitfilou.nl/
Recensies
Geweldige fotoshoot gehad ter gelegenheid van ons 30-jarig huwelijk! Janna-Jacoba weet snel een ontspannen sfeer te creëren waardoor iedereen hartstikke leuk op de foto staat. De foto’s kregen we snel geleverd en we waren superblij met het resultaat!
De communicatie met Janna-jacoba gaat prettig en vlot. Ze heeft goed meegedacht en naar onze wensen geluisterd. Het resultaat was een fantastische shoot met mooie, heldere foto's, in de echte Ameland-sfeer! Ze waren eerder klaar dan verwacht, dat was een verrassing! Al met al super-tevreden!
Fijn in het contact, vakkundig en een snelle afhandeling. Maar we zijn vooral blij met de fijne en ontspannen sfeer die je creëert, waardoor we allemaal oprecht lachend op beeld staan. Het zijn prachtige foto's geworden, het plezier straalt er vanaf! We bevelen Janna-Jacoba van harte aan. Groeten de familie Stam
Genietend van een vakantie op Ameland kwam ik foto's van Janna Jacoba tegen en ontstond het idee voor een fotoshoot met ons gezin. Ondanks dat het hartstikke druk was zo midden in het hoogseizoen wist Janna Jacoba tijd voor ons te vinden. Onze jongste is pas 1 en een echte spring in 't veld. Toch is het gelukt ook hem goed op de foto te krijgen. We zijn heel blij met onze foto's.
We hebben een ontzettende leuke fotoshoot gehad bij Janna-Jacoba. We moesten een beetje loskomen maar daar hielp ze ons fijn bij. Zo voelden we ons toch echt op ons gemak. Op een prachtige locatie in de duinen heeft ze hele mooie foto's van ons gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. De service is super snel en er is prettig contact via zowel de mail als Whatsapp. Tijdens de shoot is er ruim voldoende ruimte voor eigen inbreng maar ook Janna-Jacoba draagt mooie ideeën aan. Wil je een fotoshoot doen? Echt een aanrader om dat bij Janna-Jacoba te gaan doen! Echt TOP!
Mijn vriend wilde mij ten huwelijk vragen en heeft vlak voor het gebeuren nog contact opgenomen met Janna. Janna maakte alle tijd vrij om er voor ons een mooi moment van te maken. Van tevoren nam ze de tijd om met mijn vriend locaties te bespreken en op het moment zelf hielp ze mij nietsvermoedend naar een mooie plek met een prachtig uitzicht. Ze heeft onze verloving prachtig vastgelegd met pure momenten en emotie. Ze nam de tijd, gaf ons de ruimte om eigen invulling voor de shoot te kiezen en was bovenal oprecht geïnteresseerd, enthousiast en gezellig. De foto’s hebben wij binnen een dag al ontvangen! Al met al heeft zij onze verloving heel speciaal gemaakt.
We hebben een super leuke en gezellige fotoshoot gehad. Met prachtige foto's als resultaat! We voelden ons meteen op ons gemak bij de fotograaf en ze had een mooie plek voor de foto's uitgekozen! We zijn super tevreden over de fotoshoot! Echt een aanrader!
Tijdens ons familieweekend op Ameland hebben wij een fotoshoot gedaan op het strand en in de duinen. We zijn super blij met het resultaat! Het zijn prachtige foto's geworden. We vonden daarnaast dat Janna Jacoba heel prettig werkt. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en denkt mee tijdens het fotograferen over de beste lichtinval en mooiste hoeken. Een hele professionele en vriendelijke fotograaf! Wij bevelen haar zeker aan.
Afgelopen Juni een moeder/dochter fotoshoot gehad op Ameland. Janna Jacoba had leuke ideën om foto's te maken. Er was een fijne sfeer en duidelijke communicatie voor, tijdens en na de fotoshoot. We hebben prachtige foto's gekregen en een mooi aandenken aan het mooie Ameland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid