facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor jitskemonsma.nl

Info

Fotografie, kunst, gipsbuiken, buikschilderingen, geboorteklompjes, babyshowers en nog veel meer... Kijk voor meer info op www.jitskemonsma.nl

Geschiedenis

Hi. Ik ben Jitske, ik woon in het prachtige pittoreske Hantum (net boven Dokkum, Friesland) en mijn grote passie is fotograferen en kunst-items maken. Zowel in fotografie als het kunstzinnige gedeelte uit zich dit op vele manieren.

Wat betreft het fotograferen, hierbij richt ik me vooral op kinderen, gezinnen en geliefden. Van newbornshoots, cakesmashfoto's en gezinsfotografie tot loveshoots. Ook dieren fotograferen vind ik erg leuk! En mocht je je woning in de verkoop willen zetten, kan ik ook bij je langs komen om die te fotograferen. Goede foto's van je huis verkopen de woning sneller!

Ook het kunst-gedeelte is vrij breed. Het maken van "gewone" schilderijen/portrettekeningen doe ik nog incidenteel. Des te meer houd ik me bezig met het creëren en bewerken van gipsbuiken bij zwangere dames (die gipsbuiken beschilder of mozaïek ik naderhand naar eigen wensen en ideeën). Ook maak ik bellypaints/buikschilderingen bij zwangeren. Hier worden dan ook weer foto's van gemaakt, die regelmatig voor bijvoorbeeld een uniek geboortekaartje gebruikt worden... Verder maak ik geboorteklompjes, of beschilder ik andere items die je maar kunt bedenken; van grote keien, klokken, meubilair tot struisvogeleieren, je zegt het maar ;) Tot slot gips ik ook geregeld de borsten van vrouwen omdat deze ten gevolgen van kanker geamputeerd moeten worden... Ook zo'n buste-afdruk kan ik naderhand bewerken (verven of mozaïeken)

Zoals je leest is het aanbod dus zeer divers. Kijk voor meer info en prijzen op mijn site of stuur me een mailtje.

Hopelijk tot ziens! Groetjes, Jitske

Producten

- Newbornsoto's
- Gezinsfoto's
- Smash the cake foto's
- Loveshoots
- Dierenfotografie
- Geboorteklompjes
- Buste-afdruk (bij amputatie)
- Gipsbuik
- Bellypaint
- Schilderijen
- Portrettekeningen

Adres: Brantgumerwei 2, 9147bv Hantum
Telefoonnummer: 0628930305
ln.amsnomekstij@ofni
Stad: Hantum
Route: Brantgumerwei 2
Postcode: 9147bv


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pensionstal 'De Hynstepôle' Pensionstal 'De Hynstepôle' 515 meter Rustige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid