facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jippiejajee

Jippiejajee

Info

Warenhuis Jippiejajee! voor baby's en kinderen van 0 tot 8 jaar

Geschiedenis

Vrolijk van vroeger en hip van nu.



"*Vrolijk van Vroeger - Hip van nu* Kleurrijke, verantwoorde kleding voor baby's en kinderen met vrolijke printjes en fellere kleuren vind je hier! Alles met een retro of Scandi tintje. Ook kinderkameraccessoires met een ouderwets hippe retro look.Wij verkopen sustainable kinderkleding, van biologisch katoen en gemaakt in eerlijke omstandigheden. Kleding die de wereld van het kind representeerd! Met veel fantasie, fijne kleuren, leuke printjes en vooral, veel bewegingsvrijheid. Kleding moet geleefd worden, mee op avontuur kunnen en de wereld van het kind groter maken. Vol magie, ontdekking, verhalen en creativiteit. De merken die wij verkopen zijn allemaal grondig getest en goedgekeurd door onze 4 wereldontdekkers. Ga je mee op avontuur?"
Adres:
Telefoonnummer: 0650919961
Stad: Eindhoven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jabyshop Jabyshop 91 km De leukste spulletjes voor jouw kleintje. Met de hand uitgekozen en verpakt, snelle l...
Jola Mode Woensel Jola Mode Woensel 92 km Ze waren erg vriendelijk. MEt het zoeken van trui voor mij broer.
MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop 93 km Beste, Een kindautostoel Bestelling online gedaan, ophalen en betalen in de winkel. D...
Kidskartel de coolste kinderwinkel van Eindhoven Kidskartel de coolste kinderwinkel van Eindh... 93 km De coolste kinderwinkel van Eindhoven! * Vintage & nieuwe merk kinderkleding * De to...
Baby-Dump Baby-Dump 93 km Heerlijk winkelen, eerst op je gemak rondkijken daarna deskundig advies van de medewe...
Mytinykid Mytinykid 94 km Leuke plek om met de kinderen heen te gaan. Veel klim en speel mogelijkheden voor de ...
Lolly Pop Kindermode Lolly Pop Kindermode 94 km Leuke mensen, unieke kleding en je wordt er met veel aandacht geholpen!
KimenCo KimenCo 95 km Als je kleren komt kopen ben je goed, op het moment dat je ze wilt retourneren, vanwe...
Mini Mini Mini Mini 97 km "Mini Mini" oferuję ubranka z wysokiej jakości tkanin oraz modnymi wzorami.
byBauk byBauk 97 km byBauk custom babydragers & accessoires �
Recensies
Mijn bestelling was een cadeautje voor een nieuw baby meisje in Londen. Keurig afgehandeld en op de hoogte gehouden over de verzending. De vraag die ik stelde of de uitgekozen items bij elkaar pasten, daarop kreeg ik een foto terug met een dikke duim. Hartstikke leuk. Haast jammer dat ik uit de kleintjes ben, supermooie merken in vrolijke kleuren voor kleine kinderen. Dikke aanrader.
Al vaker wat besteld bij deze leuke webshop. Elke keer goed geholpen, zelfs als ik zelf de info bij het artikel niet goed gelezen had. Altijd een lief kaartje erbij en stickers voor de kinderen. Superleuk le winkel en topservice.
Hele goede kwaliteit, de kleding is altijd nog te mooi als de kinderen er uit gegroeid zijn. En de pakketjes zijn altijd vrolijk ingepakt.
Regelmatig wat besteld. Altijd supersnelle en goede service. Vrolijke kleertjes en altijd verzonden met een vrolijke stickervel!
Prachtige kleertjes en goede service!!
Altijd goede vrolijke kleding, snel geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid