facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JIP makelaars Hoogeveen

JIP makelaars Hoogeveen

Info

JIP makelaars (NVM) in Hoogeveen en omstreken. Samen is gewoon leuker...



"Jong. Innovatief. Persoonlijk. JIP is een makelaar. Eentje die net een stapje extra wil zetten om jouw huis verkocht te krijgen.Wij bieden jou als klant de volle vrijheid om jouw huis te koop te zetten en helpen je met onze expertise waar je zelf hulp nodig hebt.Zo betaal je alleen datgene wat je zelf niet ziet zitten.Kies voor ons JIJ pakket waarbij je zelf je huis verkoopt, ons JIP en JIJ pakket waarbij je hulp krijgt van onze makelaar óf kies voor ons JIP pakket? Met ons JIP pakket nemen wij je alle zorgen uit handen."
Adres: Crerarstraat 6, 7901AE Hoogeveen
Telefoonnummer: 085-0656959
Stad: Hoogeveen
Route: Crerarstraat 6
Postcode: 7901AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Corpowonen Corpowonen 0 meter http://www.corpowonen.nl/
Ik wil een makelaar - Bruins Makelaardij Ik wil een makelaar - Bruins Makelaardij 430 meter Leuk dat je onze pagina bekijkt in de zoektocht naar jouw makelaar! Een woning kopen ...
Mijn huis verkoop ik zo Mijn huis verkoop ik zo 1 km Mijn huis verkoop ik zo is een doe het zelf makelaar, met net wat meer service dan je...
Kijkophuur.nl Kijkophuur.nl 2 km Kijkophuur is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimte. Wij brengen ...
Recensies
Uitstekend makelaarskantoor. Zowel de makelaars als de medewerkers zijn vakbekwaam, gedreven, professioneel, laagdrempelig benaderbaar en zeer prettig om mee samen te werken. De service, begeleiding en het advies waren van een zeer hoog niveau. Mede dankzij de innovatieve strategie van JIP is de woning zeer snel verkocht boven de vraagprijs! en wij kijken met veel plezier terug op het verkooptraject.
JIP makelaars is een geweldig kantoor met vriendelijke, enthousiaste en goede makelaars! We zijn heel erg te spreken over hun werkwijze en natuurlijk het resultaat: ons huis was in een paar dagen verkocht voor een prijs ruim boven de vanafprijs!
Jong, innovatief en persoonlijk! Echte betrokkenheid, veel waardevolle informatie om je huis klaar te maken voor de verkoop, een fotografe die in styling de puntjes op de i zet en perfecte foto's maakt met veel sfeer. Dan nog een open huis met een thema, een makelaar die precies weet hoe ze de zaken aan moet pakken en zo is dan je huis in een mum van tijd verkocht. Prijs kwaliteit is top!
JIP zorgt voor uitstekende begeleiding met duidelijke instructies voor het verkoop klaar maken van de woning. Door een uitgekiende strategie is onze woning binnen 10 dagen verkocht boven de vraagprijs. Een resultaat wat wij echt niet hadden verwacht en waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Het verkopen én kopen van een huis is een spannende en vaak onzekere tijd. In deze huidige markt heb je een makelaar nodig die snel kan handelen en jou soms ook afremt zodat je niet verkeerde beslissingen neemt. Kies een makelaar die naast jou staat. Daarom kies je voor JIP.
Super enthousiaste makelaars! Lotte heeft ons goed geadviseerd en geholpen en de woning was hierdoor snel verkocht!
Een makelaar die meedenkt en goed inlevingsvermogen heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid