facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jin Bakken Thailand

Jin Bakken Thailand

Info

Bakery and Thai desserts

Adres:
Stad: Lelystad



op zoek naar gerelateerd: thaise mensen, goede reis in thai, thaise grammatica, eten thailand, thaise gezegden, levensstandaard thailand, overheid thailand, leven in thailand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mama Jin Mama Jin 58 km Veel leesplezier en ik zie graag nieuwe inzendingen tegemoet! Insturen kan via www.ma...
Moonshine creative Moonshine creative 59 km The creative work of Monique Pol. Inspired by all beautiful creatures and artist amon...
Recensies
Nadat Maeya Express het menu veranderde waren wij zo diep teleurgesteld. Want het was niet Zo lekker als voorheen... : Maar toen kwam Thaitasty in Lelystad en wat een aanwinst is dat! Wat maken jullie heerlijke curry gerechten! Een overvloed aan smaak, heerlijke verse groente en de porties zijn altijd meer dan genoeg! Elke curry heeft zijn eigen karakteristieke smaak en je kan de liefde proeven! Heerlijke zelfgemaakte loempia's.. Wat kan je nog meer wensen?! Heel erg bedankt voor deze heerlijke ervaring van de Thaise keuken! Mmmjam!
Net een maaltijd voor 4 personen laten bezorgen. In twee woorden: super lekker! Dit is absoluut voor herhaling vatbaar!
We hebben hier vandaag voor het eerst besteld en het is ons uitstekend bevallen. Het duurde vrijdagavond wel even, maar het eten was heerlijk.Eten: 5/5
Wij bestelling hier regelmatig, altijd topservice en kwaliteit. Dit is echt onze go-to in Lelystad. Het eten is altijd hartstikke vers, en goed warm geleverd. Als ze niet op de aangegeven tijd kunnen komen, bellen ze altijd netjes en communiceren ze met je. Ik kan zonder twijfel iedereen Thai Tasty aanraden, het is altijd raak en heerlijk!
Eten besteld voor mijn moeders verjaardag, goede prijs, goede portie en prima bezorging. Heerlijk gegeten en nog een extraatje erbij gekregen. 100% aanrader. Mijn moeder hoopt dat er ook een locatie in Almere komt haha.
Goede prijs, lekker eten en snel bezorgd.
Wij hebben hier heerlijk gegeten, en zijn vriendelijk en behulpzaam tewoord gestaan. Zij nemen dieetvoorkeuren erg serieus. Het eten was een goede temperatuur, en heel erg lekker. Zeker een aanrader, en wij zullen hier zeker vaker bestellen!
Ongelooflijk lekker. Vers, warm, ruime porties. Ik heb niet eerder zulk lekker Thais eten gegeten in Lelystad. Bij m’n kleine bestelling voor 1 persoon zaten zelfs twee heerlijke loempia’s.
Heerlijk eten voor een goede prijs. Loempia's en wonton waren erg lekker ook. We kregen nog een drankje erbij. Rode curry mag iets pittiger. Absolute aanrader!
Wat hebben wij heerlijk gegeten! Het was goed warm, er zat een extra stukje kieuw bij en alles was top verzorgd en met zorg verpakt. Echt onze complimenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid