facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jimmy Joy

Jimmy Joy

Info

Healthy, affordable, and sustainable food without the hassle.

Geschiedenis

Food. Love it or hate it, you can’t live without it. Extensive research (no, not just a quick search on Google) has shown that meals eat up approximately 231,575.34 hours of your life. Just think of all that time that you could have spent solving world peace, becoming a dog whisperer or finishing medical school...

That’s why we made Jimmy Joy: food developed by scientists that’s as healthy as vegetables and tasty as chocolate. It’s bursting with all the proteins, carbs, right fats, vitamins, and minerals that your body needs to stay healthy – and in the time you’ve taken to read all that, you could have probably finished eating it already. In other words, our bars and shakes have all the benefits of healthy food, without the hassle.

Jimmy Joy isn’t just good for your health either. (Warning: this is the part where we tell you how sustainable we are. Don’t worry, we’ll keep it short.) One, all our products have a shelf life of 12 months, so there’s zero food waste and minimal material waste. Two, all our ingredients are plant-based (or plant-tastic, as we like to say). Three is the number of times our Plenny shakes are more sustainable than the average Dutch diet. Yes, three times! That’s pretty good, but we won’t stop improving the way we do things until we’ve made you and our moms totally proud.

Welcome to the world of Jimmy Joy, where you can eat, drink and get back on with being awesome as fast as possible.

Adres:
Stad: Amsterdam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: jimmy joy bestellen, jimmy joy kopen, jimmy joy kortingscode, jimmy joy albert heijn, jimmy joy review, jimmy joy ah, jimmy joy amsterdam, jimmy joy ervaringen
Recensies
Zullen we vandaag weer een shake doen? Dit is een zin die bij ons regelmatig gebruikt wordt. Niet alle smaken maar de meeste vinden we erg lekker, soms met water, soms met melk of zelfs met chocolade melk. We kennen het via onze zoon en toen mijn man in het ziekenhuis lag heeft hij er praktisch op geleefd nadat hij van de sondevoeding af was. De diëtiste had het goedgekeurd met de woorden : dit lijkt me veel gezonder dan die zoete bagger die we nu aan de patiënten geven. Als dat geen aanbeveling is!!
Ik vind de chocolade & vanille shakes bijzonder genoeg best redelijk/lekker. Haver proef je goed maar dat vind ik ook erg lekker. Chocolade mocht van mij wat sterker en bij een abbonement makkelijker te vinden of überhaupt mogelijk maken dingen naar eigen keuze mee te bestellen. Dat er niet een hele losse bestelling weer moet. Wel ben ik niet persé gevuld van een shake. Ik miste bij het begin ook de hoeveelheid van de shake die je neemt waardoor ik met de gratis fles een kleine had genomen. Want ergens op googlen stond dat je 300 neemt. Maar dat is een kleine portie. Maar een grote portie kan ik sowieso niet nemen want dat past niet in de fles.
Ik vind de shakes van Jimmy Joy echt fantastisch! Elke ochtend neem ik een makkelijke shake vol goeie voedingswaarden. Ook heel belangrijk; geen tot weinig suikers. Ik denk dat als je die zogenaamde 'gezonde eiwitshakes' van andere merken gewend bent dat de smaak van Jimmy Joy dan wel even wennen is misschien, het is veel subtieler, niet mierzoet en niet chemisch. Ook leuk: je krijgt altijd leuke stickers bij je bestelling en de klantenservice is ook snel en vriendelijk.
Ik had al sommige v/d potjes geproefd..en bestelde 'Creamy cajun noodles' weer. Het smaakt en vult goed. Ook een 'mix' doos v/d repen..waarvan 'Karamel zee zout" en 'Vanille' voor mij bijna onweerstaanbaar zijn ! De andere smaken vond ik niet zo sterk overkomen maar waren prima te eten. De repen vullen heel goed - dus handig voor een reisje of gewoon om bij je te hebben voor als je geen tijd 'maakt' voor een gewone maaltijd. Betreft de inhoud..iemand die daarover nieuwsgierig was zocht het op en constateerd dat er wel "E-nummer' ingrediënten erbij zijn in de producten - die vervolgens met hun volle naam worden vermeld..dus dan niet als E-nummers waarvan sowieso haast niet allemaal 'schadelijk ' kan zijn opvallen. Maar ze vonden dat er niet 'overmatig' veel van zulke ingrediënten aanwezig waren! Al met al lekker, goeie producten wat kan zorgen dat je je 'nutrients' binnen krijgen on een handige vorm en voor een schappelijke prijs.
De bestelling was snel binnen, leuk verpakt in een doos, met een starter guide, de shakes, fles en een schep etc. De Vanilleshake vind ik lekker voor mij was het eerst poederig, maar ik had de beschrijving niet zo goed gelezen. Dus nu vind ik die helemaal prima, helaas had ik oog Grapefruit en die vond ik zelf echt niet lekker. Maar tot nu gaat het goed. Bedankt voor de goede service!
De shakes zijn compleet als maaltijd en ook natuurlijk. Dit merk je doordat de smaken niet overheersend zijn , zoals bij de kunstmatige smaakstoffen. Ik proef vaker een beetje haver in de shakes alsof ik brinta met een lekker subtiel smaakje drink. Vies zijn ze absoluut niet.
Ik geniet elke dag van mijn reep. En de shakes zijn ook heerlijk. Ik voeg er meestal nog een banaan en wat blauwe bessen toe en zet ze nog even in de koelkast na bereiding. Ze vullen goed en kan prima als volledige maaltijd.
Producten werken uitstekend. Tuurlijk het blijven shakes maar ik heb geen last meer van after lunch dips of telkens maar honger. Laatst bij een preventief medisch onderzoek nog complimenten gekregen over het cholesterolgehalte en suikerspiegel. En nooit meer vroeg in de ochtend boterhammen smeren!
Smaken verschillen. Wat de een lekker vindt vindt een ander niet te pruimen pun intended de Shake met bessen is een topper, maar de reep met kersen smaak? Ik proef geen kersen. Maar nogmaals smaken verschillen.
Qua gezondheid, vormgeving en marketing zit dit merk heel goed, maar de smaak van de producten.... Ik kocht het testpakket, en heb alles verschillende keren geprobeerd, maar ik ben niet te overtuigen. Alles heeft een soort vieze bijsmaak/nasmaak. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid