facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jillz Honden hotel

Jillz Honden hotel

Info

Hondenoppas

Geschiedenis

Hallo hondeneigenaars!
Mijn naam is Patricia van de Wetering, 20 jaar en wonend op een boerderij in het buitengebied. Ik heb mijn diploma voor de opleiding dierenverzorging recreatiedieren niveau 3 op het Groenhorst te Barneveld gehaald en hierbij ook mijn honden en kattenbesluit.

Al vanaf kinds af aan ben ik gek op honden.
Het lijkt mij erg leuk om op uw hond te passen als uw er een paar dagen of weken tussen uit wil. Ik zorg graag met liefde voor uw hond!

Als u hond gek is op water of een stukje zwemmen daar is mogelijkheid voor want wij hebben zelf een vijver thuis.

Wat u zelf mee moet nemen:
- Paspoort
- eigen voer

Heeft u vragen of intresse kunt u mij bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,
Patricia van de Wetering

Adres: Goorsteeg 16, 3882 LE Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0636158599
Stad: Putten
Route: Goorsteeg 16
Postcode: 3882 LE



op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Putten, Dierenpension Putten, Hondenpension Ermelo, Veldhoefweg 5 Putten, Honden pension, Hondenpension Harderwijk, Vakantie opvang oudere hond, Honden pension te koop
Recensies
We hebben er een mooie gezonde pup gekocht, bedankt.
Mooie pup gekocht. Vriendelijke service, altijd welkom om even te komen kijken. Wel een grote fokker, maar de heer Van den Bor is vriendelijk en geïnteresseerd. Hygiene mag wel wat beter.
Door omstandigheden hebben wij besloten toch geen pup te nemen. Gelukkig had meneer van de Bor hier begrip voor en heeft hij het heel netjes afgehandeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid