facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jikkie Has - Zakelijk Zelfvertrouwen

Jikkie Has - Zakelijk Zelfvertrouwen

Info

Ambitieus? Wil jij jezelf overwinnen? Like de pagina en krijg praktische en concrete handvatten waardoor je met Zakelijk Zelfvertrouwen gaat knallen!

Geschiedenis

DURF, DOEN & DOORPAKKEN voor ambitieuze ondernemers die willen doorgroeien naar meer klanten en meer impact.
www.maakwerkvanjemerk.nl



"Zakelijk Zelfvertrouwen is er om ambitieuze professionals en ondernemers te helpen de kloof te overbruggen tussen waar ze naar toe willen en daar waar ze nu staan, zodat ze hun ambities kunnen waarmaken. Dat doen we door de beste tips en wetenschappelijke inzichten op het gebied van zelfvertrouwen te delen via onze lezingen, e-books, blogs, video’s, workshops, cursussen en trainingen."
Adres: Rubensstraat 15, 5691 EC Son en Breugel
Telefoonnummer: 06-23450960
Stad: Son en Breugel
Route: Rubensstraat 15
Postcode: 5691 EC


Recensies
Ik heb de masterclass / webinar over zelfvertrouwen en zichtbaarheid van Jikkie bijgewoond, en ik kan deze iedereen aanraden. Wat ik er zo sterk aan vond was de wetenschappelijke onderbouwing die ze koppelde aan de verschillende concepten waar zij over sprak; het is duidelijk dat Jikkie met goede reden staat achter wat zij vertelt, waardoor het onderwerp en de informatie en tips die zij erbij gaf mij des te meer aanspraken. Ze weet je op een heel concrete en nuchtere manier mee te nemen in het onderwerp en vertelt met passie. De masterclass besprak concepten die fundamenteel verbonden zijn aan zelfvertrouwen, gaf voorbeelden, persoonlijke ervaringen, en gaf concrete en praktische tips voor hoe je de kennis zelf in je dagelijks leven kunt toepassen. Veel van wat er besproken werd gaf mij herkenning en een dieper inzicht in mijn eigen ervaringen. Ik zal wat ik geleerd heb voor de rest van mijn professionele ontwikkeling meenemen.
Tijdens LINK2023 heb ik de presentatie Zakelijk Zelfvertrouwen van Jikkie bijgewoond. Op een ontspannen en nuchtere manier vertelt ze over dit onderwerp. Met herkenbare voorbeelden en wetenschappelijk onderbouwd. De 45 minuten vlogen om en dat is voor mij een teken dat iemand weet hoe je moet presenteren en de aandacht van het publiek weet vast te houden. Een aanrader om de lezing bij te wonen en het boek te lezen.
Ik heb het boek Zakelijk Zelfvertrouwen gelezen en ervoor een webinar van Jikkie gevolgd. Haar boek heeft mij erg geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen en inzicht te krijgen. Een aanrader!
Stop met zoeken. Jikkie Has moet je gewoon hebben. Razende stemmetjes kritiek. In mijn eigen hoofd. "Wie zit er nou op mij te wachten?", "Het moet perfect, dan word ik succesvol", "Ik ben gewoon een onzeker persoon, laat maar." Toch zat het me dwars en ik merkte dat het me energie kostte. Om een oplossing te vinden voor dat knagende gevoel heb ik meegedaan aan diverse online webinars. Sommige waren wel leerzaam, maar het was of heel wetenschappelijk ver van mijn bed show of heel populair geloof in jezelf, tjakka. De aangeboden programma's waren vaak extreem duur, online geautomatiseerd en hadden duizenden deelnemers. Toen kwam ik het boek "Zakelijk Zelfvertrouwen" van Jikkie Has tegen. Dit bevatte ALLES waar ik naar op zoek was: heldere theorie en praktische tips. Het boek neemt je stap voor stap mee met korte invuloefeningen. Jikkie heeft zelf ook veel meegemaakt en doorlopen, ze weet dus waarover ze het heeft! Het online programma dat zij aanbiedt, is ontzettend waardevol. Haar presentaties zijn prettig van structuur, in begrijpelijke spreektaal en vooral heel erg praktisch. De klassen zijn klein, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt en je ook écht wordt geholpen. De Q & A sessies zijn altijd live, je kan je vragen stellen en je krijgt achteraf de opname om terug te kunnen kijken ook handig als je een keer niet kan. Ik kon direct met alle tips aan de slag en ben een stuk zelfverzekerder geworden. Mijn geluksgevoel hangt nu veel minder af van "de buitenkant" en "wat anderen wel/niet zullen vinden." Mijn zelfvertrouwen is van een dramatische 3 naar een dikke 7 gegaan. En ik voel dat die 8 er ook nog in zit!
Twee weken geleden heb ik deelgenomen aan de 5-daagse challenge van Jikkie: “Laat jezelf zien!” Een super leuke en inspirerende 5-daagse. Het contact met Jikkie is laagdrempelig, ze is open en heeft humor. Met haar kennis en rake opmerkingen heeft ze mij en anderen in beweging gebracht. Een aanrader!
Vorige week deelgenomen aan een challenge van Jikkie "laat jezelf zien". Super interessant met alle wetenschappelijke feitjes. Jikkie heeft zich wederom laten zien als een bevlogen, enthousiaste, motiverende en humoristische spreker. Jikkie zet aan tot actie en ik kan iedereen Jikkie van Zakelijk Zelfvertrouwen aanbevelen.
Ik heb het boek Zakelijk Zelfvertrouwen van Jikkie gekocht toen ik net begon aan mijn avontuur als ondernemer. Wat een tof boek! En ik heb er erg veel aan gehad zeker in het begin van mijn reis! Mega veel tips en ook herkenbare problemen waar ikzelf tegenaan liep. Dit boek zou ik zeker aanbevelen!
Jikkies boek 'Zakelijk zelfvertrouwen - Durf succesvol te zijn' heeft mij enorm geholpen. Het is goed geschreven en inhoudelijk goed. Wat Jikkie schrijft is namelijk wetenschappelijk onderbouwd. Dankzij haar boek ben ik weer in actie gekomen. En als het een keer tegenzit, weet ik hoe ik wéér in actie kan komen. Een tip: download het werkboek en ga per hoofdstuk met de oefeningen aan de slag, dat werkte voor mij heel goed. En als je de kans hebt om de 1-op-1 Kickstartsessie met Jikkie te boeken, doe dat dan. Dit prettige gesprek was voor mij een hele fijne aanvulling op het boek.
ik heb een tijdje geleden het boek Zakelijke Zelfvertrouwen van Jikkie gekocht omdat ik wel wat meer zakelijk zelfvertrouwen kan gebruiken wie niet. Ik lees ook erg graag. Maar waarom ik het ECHT kocht en aanbeveel, is omdat ze een online support groep om het boek heen heeft gecreëerd, waardoor we elkaar maandelijks via zoom op een steeds wisselende dag ontmoeten en en in Q&A onze dilemma's en tips op dit gebied delen met elkaar. En digitaal via een online leeromgeving vind je nog veel meer interessant materiaal over dit onderwerp. Denk niet langer na als je meer zakelijk zelfvertrouwen wilt, koop dat boek plus die online support erbij, je zult er geen spijt van krijgen!! PS als ik ooit een boek ga schrijven, dan ga ik dat ook op deze manier ondersteunen en inrichten, echt super geniaal bedacht en uitgevoerd.
Jikkie bracht in een gesprek van een half uur ! op een vrolijke, toegankelijke en deskundige manier structuur aan én zocht naar concrete mogelijkheden tot acties. Zo kon ik uitgedaagd én met vertrouwen volgende stappen maken. Heel fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid