facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JIBO Travel

Info

JIBO Travel, Travel with a smile.

Ook op vakantie voor een prikkie?! Wij zoeken het voor je uit! Mail ons of stuur een messenger voor meer info.

Adres:
Stad: Noord



op zoek naar gerelateerd: Jiba reizen, TUI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Homedecor Homedecor 18 km Niet erg klantvriendelijk. De indruk wordt gewekt dat men geen tijd/interesse heeft.
TEKO Parts TEKO Parts 24 km Teko Parts is een klein bedrijf, momenteel vooral bezig met brommers en de onderdelen...
Josje Josje 26 km Mooihotel
Leemansgames Leemansgames 26 km een nederlands gamekanaal voor jong en oud http://www.twitch.tv/leemansgames10 http:...
Shortcutcompany Shortcutcompany 26 km een test
RHODE RHODE 26 km
Van Houts heesters en bomen Van Houts heesters en bomen 28 km Top bedrijf! Rik reageert snel en komt met leuke oplossingen. Hij heeft veel kennis e...
Food4Business Food4Business 41 km Hét Food4Business event in het hart van de Benelux.
Bolliewollie Kinderopvang Bolliewollie Kinderopvang 45 km Bolliewollie kinderopvang
Dungeons and Dice Dungeons and Dice 48 km Prima winkel! Alles was goed op tijd binnen gekomen en zag er precies zo uit als op d...
Blond Beeld Blond Beeld 54 km Blond Beeld bestaat uit mezelf . Ik maak foto's van wat ik zoal tegenkom in mijn lev...
Ladiesnight Altena Ladiesnight Altena 69 km Wij organiseren op 8 febr 2019 een hele gave ladiesnight. Met lifestyle, beauty, mode...
SelkieDrums - Sjamanendrums - Breda SelkieDrums - Sjamanendrums - Breda 77 km Als muzikant ga ik voor het mooiste geluid van mijn sjamanendrums. Mooi in hun eenvou...
WB Gevel- en Totaalonderhoud WB Gevel- en Totaalonderhoud 104 km *Gevelreiniging *Glasbewassing *Graffiti verwijdering *Kunstof reiniging
Recensies
Vlucht geboekt via Travelnoord vanaf Eelde naar Ibiza zomer 2021. Vlucht Green airlines geannuleeerd en Travelnoord hield en houdt handjes mooi overal vanaf. Nu nog steeds niks terug. Op het moment zijn wij en nog meer gedupeerden gezamenlijk bezig met een advocaat om het voor elkaar te krijgen om geld terug te krijgen. Boek nooit meer via Travelnoord!
Een week voor vertrek van onze vlucht informeerde het geboekte hotel ons voor een grote wijziging in de aangeboden faciliteiten. We hadden ons voorbereid om voor ons consumentenrecht te moeten vechten, echter was dit niet nodig. TravelNoord was zeer behulpzaam om de situatie op te lossen en spendeerde vele uren aan de telefoon met de maatschappijen via wie de reis was georganiseerd. De uitkomst is een vergelijkbaar hotel en een tegemoetkoming voor het ongemak. Hartelijk dank aan Michelle voor het redden van onze vakantie.
Alle Reizen die wij bij Travelnoord geboekt hebben, zijn altijd naar grote tevredenheid geweest. Onze ervaring is dan ook, dat wanneer er zich een probleem voordoet dit zeer adequaat wordt opgelost! Een echte aanrader dus.
Inmiddels voor de derde keer een vakantie geboekt via Travelnoord en opnieuw alles perfect geregeld! Voorheen gingen we vaak op zoek om via internet onze reis samen te stellen maar nu regelen jullie dit voor ons, top! De vluchten zijn altijd goed en de hotels ook! Erg tevreden!
Nooit meer Travelnoord voor ons. Een reis geboekt naar Ibiza vanaf Eelde. Keurig 1400 euro betaald.....de reis werd geannuleerd en we hebben na 1,5 jaar ons geld nog niet terug. Green-Airlines is onbereikbaar via mail en telefoon, en Travelnoord trekt zijn handen er van af.. Via externe organisaties moeten we nu zelf zorgen dat we ons geld kunnen terugkrijgen. Waardeloos.
Al een aantal jaren klant, zeer tevreden onze reizen zijn altijd top geregeld! Altijd persoonlijke communicatie erg fijn.
TravelNoord BV is een begrip in de reiswereld en het Noorden. Het is een fijn, warm bedrijf waarin actief meedenken en klantbelang centraal staat. Echt een aanrader!
Voor de 2e keer via TravelNoord vakantie geboekt. Fijne medewerkers die je goed adviseren. Gaan we vaker doen!
Leuke betaalbare reis geboekt. Alles was uitstekend geregeld en een prima service! Hartelijk dank voor deze prachtige vakantie!
Voor de eerste keer via TravelNoord geboekt, heerlijke vakantie gehad, tot in de puntjes verzorgd Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid