facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jhankri

Info

Ik ben Peter Mouthaan en je kunt onder andere bij mij terecht voor meditatie, mantra's, healing, reading, energetische huisreiniging en klanschalensessies. Kijk op mijn website voor meer informatie. Uiteraard kun je mij ook bellen of mailen.



"U kunt bij Jhankri terecht voor spirituele ontwikkelingen die u doormaakt, waarbij ik u steun geef om het juiste spirituele pad te kunnen volgen. Denk hierbij aan een meditaties die helpen bij de ontwikkeling van spiritualiteit en inzichten.Ook kunt u bij Jhankri terecht voor healing sessies en klankschalen sessies.In een persoonlijke consult maak ik gebruik van verschillende handgrepen.Bij een persoonlijk consult kan ik jou vertellen wat je nodig hebt om in een bepaalde situatie ergens mee om te gaan. Handgrepen hoe je met een situatie om moet gaan en hierbij duidelijkheid te scheppen. Doormiddel van inzicht in jezelf die ik jou meegeef door een bepaalde energie die ik door krijg van mijn gids."
Adres: Rotterdamseweg 88, 3332 AK Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: +31641631137
Stad: Zwijndrecht
Route: Rotterdamseweg 88
Postcode: 3332 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid