facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JH Schilderwerken en Onderhoud

JH Schilderwerken en Onderhoud
"JH Schilderwerken is gevestigd in Pijnacker en verzorgt alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven of voor VVE verenigingen.Hierbij kunt u denken aan: schilderen binnen en buiten glaszetten wandafwerking alle kleine en grote klussenWij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze dienstverlening is breed en veelzijdig en wij denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen.JH Schilderwerken is een zelfstandig schilders- en onderhoudsbedrijf zonder personeel. Het bedrijf is van start gegaan in 1999.Wilt u de binnen- of buitenkant van uw woning of bedrijfspand laten schilderen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan."
Adres: Ambachtsweg 55, 2641 Pijnacker
Telefoonnummer: +31 6 20063619
Stad: Pijnacker
Route: Ambachtsweg 55
Postcode: 2641


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meerbouw Pijnacker BV Meerbouw Pijnacker BV 258 meter Verkeerd advies gehad.
Böttger Services, Onderhoudsbedrijf Böttger Services, Onderhoudsbedrijf 529 meter Böttger Services, onderhoudsbedrijf (de glasweefselbehangspecialist) is al meer dan 1...
Helm Sanitair & Tegels Helm Sanitair & Tegels 1 km Fijn bedrijf veel info en niet direct aandringen. Luisteren goed naar je wensen
Aannemersbedrijf Schotte bv Aannemersbedrijf Schotte bv 4 km Reageren niet op offerteaanvraag voor volledige zolderverbouwing.
Mronderhoud Mronderhoud 5 km Niet op dit adres
Recensies
Jan heeft recent bij ons de hele buitenboel geverfd kozijnen, muren en daklijsten en we zijn super tevreden. Mooie, duidelijke offerte, afspraken worden goed nagekomen en geen aanbetaling nodig. Alles ziet er perfect uit. Jan is een gezellige vent, komt op tijd, respecteert dat hij in andermans leefomgeving werkt en overlegt alles goed. Echt een aanrader.
Volledig eens met de positieve reviews over JH Schilderwerken & Onderhoud. Jan is niet alleen een vakman, maar daarnaast ook betrouwbaar en prettig in de omgang. Het werk werd prachtig en snel uitgevoerd, meerwerk werd zonder klagen aangenomen ondanks onze krappe planning, en hij dacht goed mee. Op meerdere punten kwam hij, zonder zijn wens aan ons op te dringen, met suggesties die het resultaat mooier hebben gemaakt en/of ons kosten hebben bespaard.
Jan is een echte vakman. Hij levert keurig schilderwerk op en is prettig in de communicatie. Daarnaast is het een fijne vent, gezellig en betrouwbaar!
Prettige communicatie. Prima oplevering gehele woning binnenzijde geverfd incl. plafonds. Prima prijs. Zouden JH Schilderwerken & onderhoud, zonder enige twijfel, zeker aanbeleven bij een ander.
Zeer tevreden over het schilderwerk. Speciale waardering voor flexibele opstelling en meedenken.
Beste schilder in Pijnacker. Gaat pas weg als jij tevreden bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid