facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JH Hollander Interieurinrichters

JH Hollander Interieurinrichters

Info

Ruim 35 jaar ervaring in vloeren en trapbekleding! We leggen vloerbedekking, marmoleum, pvc, vinyl, laminaat, parketvloeren en egaliseren vloeren.

Geschiedenis

Ruim 35 jaar ervaring in vloeren en trapbekleding! We leggen vloerbedekking, marmoleum, pvc, vinyl, laminaat, parketvloeren en egaliseren vloeren. Bezoek onze website of bel ons voor een vrijblijvende offerte.



"Al 35 jaar ervaring in het vak van vloeren en trapbekleding. Hollander Vloeren is opgericht door Joop Hollander uit de Zaanstreek en is inmiddels samen actief met zijn gedreven zoon Percy Hollander.Sinds kort beschikken wij over een showroom, waar wij u graag onze mogelijkheden kunnen laten zien. Maak hiervoor een afspraak met ons."
Adres: Harpstraat 36, 1544 WK Koog, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0652591335
Stad: Koog
Route: Harpstraat 36
Postcode: 1544 WK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00

Recensies
Percy, zijn vader en de rest van het team hebben bij ons een prachtige PVC visgraat vloer gelegd. Snel, vakkundig en volgens afspraak werden de werkzaamheden uitgevoerd. Wij zijn super tevreden met de prachtige vloer en de mensen van Hollander Vloeren. Een echte aanrader!
Percy en zijn personeel hebben ons uitstekend geholpen aan een mooie nieuwe pvc vloer. Dit bedrijf heeft super veel geduld voor zijn klanten en zijn erg flexibel in hun tijden. Ze luisteren naar de klant en houden rekening met hun agenda en wensen. Uiteindelijk echt een super mooie vloer als resultaat, ik ben tevreden!
Trap vloerbedekking en hal en gang met laminaat laten bekleden. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, zeer vakkundig afgewerkt. Uitstekende service en afspraken echt een aanrader deze interieur inrichters. Percy en zijn medewerkers bedankt namens Wout en Jeanette.
Super service van de mannen van JH Hollander. De showroom is op afspraak open. Dus ook buiten de kantoor uren. Dachten goed mee in de planning van onze verbouwing. Waren in staat om een verdieping meerwerk binnen onze krappe dateline uit te voeren. En het resultaat is gewoon TOP.
Op basis van goede reviews gekozen om bij dit bedrijf langs te gaan voor informatie. We wilden de benedenverdieping en traprenovatie laten uitvoeren. Geen spijt van. We hebben een aantal samples mee naar huis genomen, goed overlegd en afspraken gemaakt. Het eindresultaat is geweldig. We zijn dus zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeer zeker aan. We laten binnenkort ook nog de overloop door dit bedrijf voorzien van een nieuwe vloer. Topbedrijf!!
Onze trap was heel lelijk en de vriendelijke vakmannen van Hollander hebben onze open trap heel mooi bekleed. Goede afspraken en gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen! Absoluut aan te raden
Van de eerste kennismaking via mijn zus die zeer tevreden was met hun nieuwe vloer in het appartement van mijn ouders voor hun nieuwe pvc vloer tot aan de oplevering in ons eigen huis gistermiddag was alles zeer prettig en perfect! Bij ons is Percy en z’n team bijna de hele week bezig geweest ivm de omvang van de klus en dat hebben we als zeer goed en plezierig ervaren. Hetgeen we bij het uitzoeken in de showroom voor ogen hadden, is precies zo geworden als verwacht. Ook de communicatie voor en tijdens de klus verliep altijd snel en prettig. Kortom, absoluut een aanrader!
Afgelopen week is er een mooie PVC visgraat vloer opgeleverd door Percy en zijn collega's. De kwaliteit, snelheid, service en vooral het eindresultaat is iets om trots op te zijn. Het herstellen van de traptredes is hier een mooi voorbeeld van. Ook de flexibiliteit en het meedenken in oplossingen zijn sterktes die terugkomen bij JH Hollander, aangezien het leggen van zo'n strakke vloer in een oud huis voor uitdagingen zorgt die allemaal zeer professioneel zijn opgelost. Wij kunnen de komende jaren vooruit met deze mooie vloeren en optimaal genieten van de hoogstaande kwaliteit die door JH Hollander is geleverd!
Het was even een klusje, maar meer dan waard, wat ben ik blij met onze nieuwe pvc visgraat vloer en mooie pvc tegels in de keuken! Super strak gedaan door de mannen van JH Hollander. Allemaal vriendelijk en hardwerkend en tot in de puntjes netjes afgewerkt. Hier gaan we nog heel wat jaren plezier van hebben en we zullen jullie zeker aanbevelen! Alinda Lamers
Onze open trap opnieuw laten bekleden. De ontvangst was persoonlijk, offerte prima en met het uiteindelijke eindresultaat zijn we uitermate tevreden. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid