facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jewelry for less

Jewelry for less

Info

Wij zijn een bedrijf dat prachtige, kwalitatief uitstekende sieraden aanbied tegen een zeer scherpe prijs

Adres: J.D. van der Waalsstraat 9, 6961 ZL Eerbeek
Telefoonnummer: 0682636794
Stad: Eerbeek
Route: J.D. van der Waalsstraat 9
Postcode: 6961 ZL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Weltevreden Eerbeek Juwelier Weltevreden Eerbeek 802 meter Zeer nette winkel met goed personeel. Advies wordt vanuit kennis gegeven waardoor je ...
René Hendriks Juwelier En Optiek René Hendriks Juwelier En Optiek 992 meter Prima opticien die nog de tijd voor je neemt. En mocht er eens iets fout gaan lost hi...
Recensies
Daar wordt je goed geholpen heb je een probleem de eigenaar lost het op
Goede service, aardig personeel en ook nadat de 1ste keer het niet helemaal goed paste kon het kosteloos aangepast worden.
Zeer nette winkel met goed personeel. Advies wordt vanuit kennis gegeven waardoor je al tevreden klant de winkel verlaat.
Geweldige winkel, fantastisch personeel. Zo warm, mee denkend, mee werkend en vol vertrouwen. Hier kunnen veel ondernemers nog een lesje van leren. Ik rij voortaan liever een aantal km voor goede service en kwaliteit dan in mijn eigen woonplaats naar een juwelier gaan die het alleen doen voor de centen. Chapeau
Het zijn geweldige mensen en weten waar ze over praten. Ik ga er altijd graag heen. Het zijn ook mensen die iets extra willen doen. Dus voor mijn een top winkel. Ga zo door.
Top bedrijf! Vakmensen, eerlijk, goed advies en betrouwbaar. Ze geven zeer goed advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Vriendelijk geholpen, de verkoopster zag er niet uit als een verzorgde juwelen verkoopster! Wel goede sortering!
Nooit meer. Sieraden besteld voor een jubileum, alleen vergeten ze je te bellen dat ze binnen zijn en dan ook nog een deel niet te leveren zonder een berichtje. Dit was onze eerste en laatste keer.
Geweldige juwelier, wat een kennis, ruim aanbod en altijd een top service. Wij hebben hier onze dochters voorzien van oorbelletjes, ze nemen de tijd voor je kind en zorgen ervoor met behulp van hun hondje dat het een plezier wordt. Altijd een warm welkom voor al je vragen. Ja, absoluut de beste juwelier in de verre omgeving.
Mooi horloge gekocht. Deskundige uitleg. Uitstekende service. Nemen alle tijd voor de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid