facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jewel Trend

Jewel Trend

Info

Jewel Trend experience Buddha-to-Buddha, Michael Kors, Armani, Guess Marciano, Diesel, Fossil, Mi-Moneda, Glam rock, Technomarine and many many more

Geschiedenis

Jewel Trend is een beleving. Er is muziek, een goede sfeer en de juiste belichting. Verschillende merken van verschillende prijsklassen. Wij hebben een eigen atelier en een horloge maker.

Adres: Ridderhof 90-91, 2981 ET Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180-497170
Stad: Ridderkerk
Route: Ridderhof 90-91
Postcode: 2981 ET


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juweliershuis Krul Juweliershuis Krul 104 meter Zeer goede service en erg klantvriendelijk en zeer mooie sierraden.
Recensies
Goede keuze en geholpen door ontzettend fijne verkoper. Complimenten voor hem
Echt een top juwelier! Service ten top! Mijn man is groot seiko fan en ze doen er alles aan om je als klant tevreden te stellen. Super vriendelijk personeel.
Netjes geholpen mn sierraad mooi gemaakt
De eerste en laatste keer dat ik hier iets heb gekocht. Het verkooppraatje was erg mooi, maar enkele dagen later had ik al geen garantie meer omdat de ringen 1x gedragen zijn. Tegen betaling was wel het e.e.a. mogelijk. Erg teleurgesteld in dit bedrijf, geen vakmanschap.
Vanmorgen op afspraak geshopt bij onze favoriete juwelierszaak. Echt weer goed geslaagd, leuk geholpen en superblij met mijn aankoop. Super bedankt voor de tulpen erbij. Succes nog in deze nare tijd.
Van te voren gebeld, omdat ik mijn ring wilde doorknippen. Ze zeiden als ik nu binnen een halfuur a uur langs kom, dat ze dan tijd hebben voor het avondeten. Toen we daar aan kwamen duurde het best lang, voordat we geholpen werden, wat niet erg is. Maar uiteindelijk zei de medewerker dat ze met een grote klant nu bezig zijn en niet weet wanneer ze tijd voor mij hebben. Ik vroeg: 'grote klant?' . Toen zei ze ja, kom maar over een uur ofzo terug. Misschien kunt u boodschappen gaan doen. Maar ze wist niet zeker of ze over een uur wel tijd hadden. Ik ben vriendelijk weggegaan en naar 'theo van de graaf' gegaan. Die hielpen gelijk heel goed en nog gratis ook, terwijl het bij de andere wel geld zou kosten zei ze.
Mooie winkel met vriendelijk en bekwame medewerkers
Mooie winkel met veel keus.
Een heren Diesel klok gekocht 1,5 jaar terug, de roset en pen waren kwijt . Na 4 weken reparatie de klok retour scheve sluiting die niet meer sloot weer 3 dagen weg Toen na retour een kleine rozet Na contact opnemen met als antwoord u kunt de klok terug brengen dan verhelpen wij het Nou nee gelijk verhelpen en origineel dat had moeten gebeuren voor 42,50 Dus wij gaan niet meer bij Jewel Trend
Ze zijn meer met hun eigen uiterlijk bezig dan met de klant. Van vakkennis is zeer weinig te merken. Ik heb mijn horloge uit eindelijk daar niet achter gelaten voor reparatie. Nee dit bedrijf verdient van mij een 1 ster, echt meer dan waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid