facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jevotech

Jevotech

Info

Jevotech is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van airconditioning, standverwarming, smering, overdruksystemen en automatische blussystemen.

Geschiedenis

Jevotech is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van airconditioning, standverwarming, smering, overdruksystemen en automatische blussystemen.

In 2013 is Johan van Overveld Loon-en Verhuurbedrijf gestart met een mobiele airco service aan personenauto's, bedrijfswagens en landbouwmachines.
De mobiele airco service heeft in korte tijd een flinke groei doorgemaakt en mede daardoor hebben we onszelf de afgelopen jaren steeds breder weten te specialiseren.
In 2016 hebben we dan ook besloten om een nieuwe naam te voeren, Jevotech.
(voorheen Johan van Overveld Mobiele Airco Service)

Jevotech komt voor reparatie en onderhoud op locatie. Tevens beschikken we over een compleet ingerichte werkplaats op onze locatie in Roosendaal.
Onze monteurs zijn STEK gecertificeerd, hebben jarenlange ervaring in diverse sectoren en zijn in het bezit
van het nieuwe F-gassen diploma.

Momenteel bedienen we met 6 enthousiaste medewerkers onze klanten, zowel particulier als zakelijk.

Wij zijn actief in o.a. de volgende branches:

Automotive/autoschade herstelbedrijven
Carrosseriebouw
Transport en grondverzet
Landbouwmechanisatie
Industrie en scheepvaart

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Webasto, Arctic Fox, SKF, Lincoln, en Freshfilter.



"Gespecialiseerd in:- Airconditioning in mobiele voertuigen, dus auto’s, bussen kranen, tractoren enz.- Standkachel / verwarming in auto’s, vrachtwagens, boten, kranen en campers.- Centrale smeersystemen in fabrieken, op Trailers , landbouw voertuigen.- BMAir overdruksysteem voor werken in een schone lucht in je cabine."
Adres: Belder 17, 4706 RK Roosendaal
Telefoonnummer: 0165534610
Stad: Roosendaal
Route: Belder 17
Postcode: 4706 RK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Standkachel onderhoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vermo Vloerverwarmingssystemen Vermo Vloerverwarmingssystemen 110 meter Goede service en werken vlot
Jordens Service BV Jordens Service BV 5 km Wij zijn een allround en ervaren installatie- en onderhoudsbedrijf in de klimaattechn...
Recensies
Goed bedrijf. Deskundig komen afspraken na
Goed bedrijf snel en professioneel geholpen. Komen afspraken goed na.
Één ster, puur omdat het niet lager kan en de mensen in elk geval vriendelijk te woord staan.. Afgelopen vrijdag bij hun geweest omdat me airco niet werkte. Ze hebben hem nagekeken en ik kreeg te horen dat de compressor en de condensor lek zouden zijn.. Geintje zou 878inc gaan kosten.. Dat heb ik uiteraard niet gedaan, wat ik wel gedaan heb is een second opinion laten doen waar ik er gewoon bij kon staan. En wat blijkt!?!? Geen enkel lek te vinden!! Oa getest met druk test en vacuüm test. En ik kan je vertellen, een airco waar een lek in zit, blijft niet strak vacuüm gedurende een half uur en ook niet perfect op druk.. Dat zou een kind van 10 nog kunnen weten. Heeft me nu 88 euro gekost bij de second opinion, inclusief opnieuw vullen en 2 uur bezig te zijn waar het zogenaamde lek dan zou zijn.. Daarnaast, zelfs al zouden de onderdelen vervangen moeten worden, zou de prijs volgens hem alsnog schandalig hoog liggen en zou het bij hem Inc manuren en vullen een heel stuk lager uitvallen. Blijkbaar is jevotech dus of zeer slordig door verschillende voertuigen door elkaar te halen of ze lichten je op waar je bij staat wat erg makkelijk is als het gaat om airco en snik heet weer.. De 40 euro om de airco te "controleren" hebben ze in hun zak, maar ik ga er in elk geval nooit meer heen en ga voortaan naar de second opinion ondanks dat die 40km verderop zit, het is het zeker waard.
Vertaald door Google Dank je voor al jouw hulp! Origineel Thank you for all your help!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid