facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdspeelpark Hendrik-Ido-Ambacht

Jeugdspeelpark Hendrik-Ido-Ambacht

Info

Het Jeugdspeelpark is er voor jong en oud. Een omschrijving is moeilijk te geven. Er is voor ieder wat wils, een speeltuin, dieren, educatie .... noem maar op!



"Wat is het Jeugdspeelpark?NATUURlijk spelen. Beleef, voel, verwonder en ervaar de natuur. Kinderen die meer buiten in de natuur spelen, bewegen meer.Zien, voelen, ruiken. Een perfecte plaats om kinderen iets te leren over dieren en hun leefomgeving. Voor scholen om lessen te volgen.Grenzen verleggen, ontmoeten. Jong, oud en mensen met een beperking. Iedereen is van harte welkom op het Jeugdspeelpark. De toegang is gratis."
Adres: Van Kijfhoekstraat 302, 3341 ST Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078 - 681 43 61
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Van Kijfhoekstraat 302
Postcode: 3341 ST



op zoek naar gerelateerd: Happy Italy Hendrik Ido-Ambacht speeltuin, Indoor speeltuin Hendrik Ido Ambacht, Paardrijden Hendrik Ido Ambacht, Speeltuin Ridderkerk, Kinderboerderij, Kinderspeeltuin Dordrecht, Binnenspeeltuin Zwijndrecht, Monkey Town
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StichtingJeugdspeelpark StichtingJeugdspeelpark 2 km Helemaal super, schoon en veel te doen voor de kinderen. Speeltoestellen, dieren, all...
Recensies
Wauw wat een pareltje van een jeugdspeelpark met een kinder boerderij er bij. Dieren zitten werkelijk keurig schoon en verzorgd met vers water en voer. Mooie speeltoestellen buiten. Gratis parkeren en gratis bezoeken. Super. Let op: op het park mag er niet gerookt worden.
Erg mooi park geworden, uitgebreid met veel verschillende onderdelen. Spelen met zand en water, paarden, vogels, geiten, etc. Mooi wandelpad door het hele park en de Happy Italy er direct naast, met grote parkeerplaats. Na een paar jaar nog steeds echt top!!!
Wat een mooie plek om te spelen. Het terrein is netjes en verzorgd, de speeltoestellen prima en je hebt er vooral de ruimte. Een leuke mix van kinderboerderij en speeltuin waar de kids zich kunnen uitleven en kennis maken met allerlei dieren. Papa’s en mama’s let wel op; een waterparkje is onderdeel van de feestvreugde. Een schoon setje kleding is geen overbodige luxe.
Mooi park / kinderboerderij erg leuk. Zal er zeker vaker naar toe gaan met mijn kleindochter.
Ontzettend leuk groen, rustig en dierrijk speelpark verborgen achter de woonflats! Speeltoestellen, zandbak overdekt met zonnescherm, klimrekken en allerlei dieren zoals paarden, geitjes en konijnen voor de kindjes om te bewonderen.
Leuk park. Ruim opgezet en zeer gemakkelijk te bereiken.
Leuk jeugdspeelpark. Dieren, volop speelgelegenheid en gelegenheid om wat te eten en te drinken. Gezellig om een middagje door te brengen
Ik kom hier regelmatig met mijn zoontje 3. Leuk en gezellig park. Kinderen kunnen zich hier prima vermaken, vooral met warm weer.
Leuke plek voor kinderen waar ze heerlijk kunnen spelen. Gemoedelijke sfeer en een klein restaurantje om wat eten en drinken te halen. Grote parkeerplaats en goed bereikbaar.
Hele fijne speelplaats voor kinderen van alle leeftijden. Natuur, spelen en dieren zijn de thema's en daarom leuke attracties en geen kermis. Veel verschillende dieren, waaronder Miss Piggy. Echt een leuke verassing en gerund door enthousiaste mensen. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid