facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdorkest Philharmonie Leende

Jeugdorkest Philharmonie Leende

Info

Het jeugdorkest van de fanfare Philharmonie Leende is een gezellig opleidingsorkest met als doel uiteindelijk in het fanfareorkest te gaan spelen. Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd zoals grote "Popconcerten", weekendjes weg en optredens.

Geschiedenis

Het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende gaat een concertreis maken naar Trier in Duitsland van 14 – 17 oktober 2018. Gedurende deze dagen zullen we een aantal optredens verzorgen. Dat is het belangrijkste doel van de reis. Daarnaast nemen we de tijd om het prachtige Trier te bezichtigen en om in een gezellige sfeer te werken aan onze teamspirit.

Adres: Julianastraat 3, 5595 CM Leende
Telefoonnummer: 040-2060640
Stad: Leende
Route: Julianastraat 3
Postcode: 5595 CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zanggroep Switch Zanggroep Switch 200 meter Een enthousiaste groep van zo'n 30 vrouwen vormt samen Zanggroep Switch. Meer info: z...
Recensies
Muziek maken staat bij de Philharmonie voorop. Het groot orkest fanfareorkest komt uit in de eerste divisie en het slagwerkorkest jeugd en volwassenen in de tweede divisie. Daarnaast heeft de Philharmonie een leerlingenorkest en pieporkest. Alle geledingen van de vereniging staan onder leiding van enthousiaste en bevlogen dirigenten.
Gezellige vereniging en maken een mooi stukje muziek.
Geweldige plek!
Geweldige Bar
Vertaald door Google Goed pils Origineel Goeie pils
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid