facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdland Hoofddorp

Jeugdland Hoofddorp

Info

Jeugdland Hoofddorp is een avonturen- en bouwspeelplaats voor alle kinderen.

Geschiedenis

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek en bedoeld voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het terrein is ruig met verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er bijvoorbeeld spelen met water, zand, hout (hutten bouwen), maar ook in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Het is onze visie dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig spelen (het liefst zonder inmenging van volwassenen). Dit is niet alleen heel leerzaam, maar sterkt de kinderen ook zeker in hun persoonlijke ontwikkeling. Jeugdland is een open speelvoorziening, dus iedereen is welkom.


Voor meer informatie: www.jeugdland.net/hoofddorp



"Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op onze grote terreinen in Hoofddorp staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er spelen met water, zand, hout hutten bouwen en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden.Iedere openingsdag organiseren wij een leuke activiteit.Onze visieJeugdland is een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Bij ons is daarom een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar."
Adres: Redenburgsingel 100, 2135 AC Hoofddorp
Telefoonnummer: 0235578880
Stad: Hoofddorp
Route: Redenburgsingel 100
Postcode: 2135 AC


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 17:30
Dinsdag: 14:30 - 17:30
Woensdag: 13:00 - 17:30
Donderdag: 14:30 - 17:30
Vrijdag: 13:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Jeugdland Hoofddorp, Jeugdland Hoofddorp Facebook, Veiligheidsdag Hoofddorp, Het kasteel Hoofddorp, Lasergamen kinderfeestje Hoofddorp, Ballorig Hoofddorp, Speeltuin huren Hoofddorp, Partijtje 8 jaar Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lans De Lans 498 meter Het is er superleuk. Altijd weer een ander actievietijd. Je verveeld je nooit en buit...
Kinderspeelparadijs en Pannenkoekenrestaurant Het Speelkasteel Kinderspeelparadijs en Pannenkoekenrestauran... 1 km Wat is uw etablissement verschrikkelijk vies!Ik heb een dochter van 2 en zoon van 5. ...
Studio vijf Studio vijf 2 km zeer leuke jongere centrum leuk voor feestjes aan rader
Veerse Meer Speeltuin Veerse Meer Speeltuin 2 km Publiekspeeltuin met Glijbaan
StudentJob UK StudentJob UK 4 km Jaren geleden heb ik me hier voor aangemeld. Tot op heden wordt ik gespammed met meer...
Recensies
Leuke speelplaats voor alle leeftijden. Entree kost €2 per kind. Kinderen kunnen een hut bouwen, met water spelen, er is een skelterbaan en diverse klimtoestellen. Een plek waar kinderen lekker kunnen ravotten. Ook mogelijkheid om binnen in het clubhuis te spelen. Hier staat oa een voetbaltafel en een speelkeukentje. Vaak worden er ook themamiddagen georganiseerd zoals koekjes bakken of knutselen. Drinken en snacks verkrijgbaar voor kleine prijzen. Ouders kunnen buiten zitten op zelfgemaakte banken van steigerhout.
Leuk speelterrein voor kinderen. Vooral met mooi weer. Lekker buiten op de kabelbaan, in de klimtoestellen of op de skelters. Als je iets extra betaalt kun je ook huttenbouwen. Met slecht weer kunnen ze ook binnen in een soort van clubhuis terecht waar veel spelletjes liggen en een tafelvoetbaltafel staat. Je kunt hier ook je partijtje vieren, erg leuk. Ze hebben ook een zwerfboekenstation.
Van 0-11 speelplezier. Met hout houten bouwen, grote glijbanen, meerdere kabelbanen, wateraansluiting en parcours voor skelters. Er zijn slootjes dus opletten met kleintjes!
Zeer voordelig en de kids 5 en 6 jaar vermaken zich meer dan prima! Jaarabonnement kost 20 euro.. of een 10 ritten kaart voor 13 euro.. en er zijn verschillende toevoegingen te doen zoals hutten bouwen bijvoorbeeld. Consumpties zijn ook zeer voordelig geprijsd.
Mijn kleindochter heeft zich uitstekend vermaakt. De vrijwilligers waren erg lief voor haar.
Erg leuk voor kinderen. Ze kunnen lekker buiten spelen en er is altijd iets te doen
Fijne plek. Fijne mensen en heel veilig. Een woord, super.
Gewoon lekker spelen. Aardig personeel. Je kan er nog een kop koffie en een tosti krijgen dus helemaal goed.
Leuke activiteiten voor kinderen, veel mogelijkheden om te spelen en aardige medewerkers.
Leuk voor de kids, zoveel te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid