facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdcommissie TV Woubrugge

Info

Deze Facebook pagina is speciaal voor en door de tennis jeugd van TV Woubrugge.

Geschiedenis

Als jeugdcommissie van TV Woubrugge vinden we het belangrijk om contact te houden met de tennis jeugd waar wij activiteiten voor organiseren.
Omdat tegenwoordig veel communicatie via sociale media verloopt hebben we deze Facebook pagina gemaakt.

Er zijn natuurlijk veel voordelen aan sociale media websites zoals Facebook en Hyves. Het natuurlijk ook leuk om snel met je vrienden te chatten en foto's te delen. Maar er zijn ook nadelen. Zo kan je vergeten dat iedereen kan meekijken met jouw berichten en als je een bericht plaatst waar je achteraf spijt van krijgt is het te laat. Veel mensen hebben het dan al gelezen.

Om je te helpen bewust keuzes te maken in wat je wel en niet op internet zet en wat je wel of niet afschermt, hier een aantal tips:

- Scherm je gegevens altijd af. Jouw vrienden weten toch al wie je bent en waar je woont en verder gaat dat niemand aan.

- Kies een STERK wachtwoord. Sterke wachtwoorden bestaan uit een combinatie van hoofd- en kleine letters, cijfers en eventueel speciale tekens zoals ,./!@#$%*.

- Accepteer alleen betrouwbare uitnodigingen. Niet iedereen is wie hij of zij beweert te zijn. Accepteer alleen uitnodigingen van mensen die je kent.

- Maak een screenshot. Als je een vervelend bericht krijgt, maak dan een screenshot en sla die op. Een screenshot maak je als volgt: Druk op Print Screen. Vervolgens open je Paint via het menu Start en druk je op Ctrl-V. Hiermee plak je de gemaakte schermafdruk in het nieuwe venster. Kies Bestand, Opslaan en sla de schermafdruk op.

- Denk goed na voordat je iets plaatst. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van foto's waar je misschien later spijt van kunt krijgen. Denk aan foto's waar je raar opstaat of van late feestjes die anderen niet aangaan.

- Denk ook aan anderen. Wat jij leuk vind hoeft een ander nog niet leuk te vinden. Die enorm grappige foto van je vriend die een (te) gek gezicht trekt kan voor hem erg vervelend zijn als deze op internet komt te staan. Dus vraag dat eerst maar even.

Je kunt meer informatie vinden op de volgende sites:
Mijn Kind Online - http://mijnkindonline.nl/
Digi Bewust - http://mijndigitalewereld.nl/
Internet Soa - http://www.internetsoa.nl/
Surf Wijzer - http://www.surfwijzer.nl/
Help wanted - http://helpwanted.nl/
Veilig gamen - http://veiliggamen.nl/
Vraag het de politie - http://www.vraaghetdepolitie.nl/

Adres: Vingerhoedtstraat 2, 2481XD Woubrugge
Telefoonnummer: 0172-518946
Stad: Woubrugge
Route: Vingerhoedtstraat 2
Postcode: 2481XD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennisvereniging Woubrugge Tennisvereniging Woubrugge 0 meter Heel leuk, gezellig en mooie plek!
Sportvereniging Kwiek en Lenig Sportvereniging Kwiek en Lenig 248 meter Een bruisende vereniging voor jong en oud met vele activiteiten en gezellige lessen.
Tafeltennis Vereniging Woubrugge Tafeltennis Vereniging Woubrugge 248 meter Tafeltennis Vereniging Woubrugge, Sporthal Oudendijk, Woubrugge
Spinning Woubrugge Spinning Woubrugge 273 meter De eerste en enige spinningvereniging van Nederland
Biljartvereniging Jacobswoude Biljartvereniging Jacobswoude 282 meter Mooie accomodatie, fijne biljard's Bediening is prima.
Ferdinandus Reining Horses Ferdinandus Reining Horses 24 km Ferdinandus Reining Horses
Recensies
Heel leuk, gezellig en mooie plek!
Leuke fijne gezellige vereniging
Leuke TV. Kleinschalig met een aardig team vrijwilligers.
Leuke gezellige club
Superleuke en gezellige tennisvereniging!!
Zeer gezellige tennisvereniging.
Vriendelijke sfeer
Leuke dorpsvereniging
Gezellige club
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid