facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdbrandweer Moerdijk

Jeugdbrandweer Moerdijk

Info

Facebook pagina van Corps Jeugdbrandweer Moerdijk. 1 van de 6 jeugdbrandweer korps van Brandweer Midden-West Brabant Cluster West.

Geschiedenis

Facebook pagina van Corps Jeugdbrandweer Moerdijk. 1 van de 6 jeugdbrandweer korps van Brandweer Midden-West Brabant Cluster West. Samen met Jeugdbrandweer Bergen op Zoom, Jeugdbrandweer Halderberge, Jeugdbrandweer Roosendaal, Jeugdbrandweer Steenbergen & Jeugdbrandweer Woensdrecht zijn de groepen die jongeren het brandweervak leren.



"De jeugdbrandweer is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Deze jongeren leren hoe de brandweer werkt. Het is niet alleen voor stoere jongens. Het is ook voor meiden een hele leuke baan. Je leert namelijk meer over hoe een brand ontstaat, hoe het ontwikkelt tot een grote brand. Het belangrijkste is dat je leert hoe je een brand kunt blussen.Jeugdbrandweer Moerdijk valt onder de brandweer in de gemeente Moerdijk"
Adres: Langeweg 49, 4793 AS Fijnaart
Stad: Fijnaart
Route: Langeweg 49
Postcode: 4793 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Klimkoord Stichting Klimkoord 1 km Klimkoord is een non-profit organisatie die zich inzet voor kennisdeling, zorgverleni...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid