facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jetstone

Jetstone

Info

Jetstone produceert werkbladen (en aanverwante producten) van Natuursteen, Composiet, Keramiek en Dekton, die we leveren aan keukendetaillisten en interieurbouwbedrijven.

Geschiedenis

Jetstone is een gerenommeerde, internationale specialist in steenachtige werkbladen met meer dan 200 medewerkers.
Met onze hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn we een prettige samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven.



"Vanaf de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, korte levertijden en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn we een prettige samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven.Als verantwoord ondernemer, heeft Jetstone uiteraard aandacht voor mens en milieu. Dat doen we niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook in de productketen. Bijvoorbeeld door actief deel te nemen aan het IMVO-initiatief TruStone en door samen te werken met leveranciers die MVO hoog in het vaandel hebben staan."
Adres:
Telefoonnummer: 0493 352 050
Stad: Deurne



op zoek naar gerelateerd: Jetstone Deurne nieuwbouw, Jetstone composiet, Jetstone België, Jetstone keramiek prijzen, Jetstone Noblesse White, Jetstone AquaClean, Jetstone Dekton, Jetstone Keramik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FHT Perslucht BV FHT Perslucht BV 211 meter Ik ben al jaren klant en bij vragen over een product wordt ik altijd goedgeholpen. Be...
PCT Koudetechniek PCT Koudetechniek 632 meter Fijne samenwerkingen gehad met dit bedrijf.
LeLi's Glas LeLi's Glas 2 km Lekkere koffie of thee in een gemoedelijke sfeer. Aanrader !!
VBK Covering VBK Covering 3 km Vriendelijk en hulpvaardig
Recensies
Niet eens 1 ster waard, 1,5 jaar geleden een keuken gekocht bij Bruyzeel. Het keukenblad rondom de kraan brokkelt af. Ik heb dit gemeld via e-mail bij Bruynzeel, deze hebben contact opgenomen met Jetstone en ik kreeg de eerst te horen de schade door vocht is veroorzaakt: Inmiddels hebben wij de door u meegestuurde foto’s beoordeeld en moeten op basis hiervan concluderen dat de schade is ontstaan door het toedoen van blootstelling aan vocht. Dergelijke schade wordt gerekend onder externe factoren en valt hierom niet binnen de garantiebepalingen. Onze leverancier Jetstone kan de schade aan het blad herstellen, echter kunnen zij niet garanderen dit te kunnen herstellen zonder Restzichtbaarheid. De kosten voor het herstel bedragen 181,50 Euro. Graag vernemen wij van u of u akkoord gaat met dit bedrag, zodat wij Jetstone kunnen verzoeken de service in te plannen. Toen ik vroeg waar ze dit op baseerde kreeg ik de volgende e-mail: Onderstaande bericht is helaas niet helemaal correct. Schade aan de rand van de bak is inderdaad niet ontstaan door vocht. Dit ontstaan echter wel door het aanstoten van de rand met bijvoorbeeld pannen. Hierdoor kan een stukje van de rand loslaten en eraf springen. Dergelijke schade valt tevens onder externe factoren en kan hierom ook niet onder garantie worden hersteld. Ik zie dat er veel meer mensen problemen hebben met de keukenbladen van Jetstone en als reactie schrijft Jetstone steeds dat je contact moet opnemen met de keukenleverancier, maar ik ga natuurlijk niet €181,50 betalen voor een keuken die nog geen 1,5 jaar in gebruik is en dat ook dan nog eens zonder garantie op restzichtbaarheid.
Zelfs die ene ster die ik moet geven is nog teveel! Zeer slechte ervaringen met deze firma. Composietblad bleek bij levering een afwijkende kleur te hebben, in plaats van afgesproken 2 delig aanrechtblad werd het 3-delig. Dus met 2 kitnaden. Na 3 jaar zaten er 3 scheuren in het blad. Garantie: NUL!!! Schandalig de reactie Jetstone op mijn review. Enkel ten behoeve van dit review doet u alsof u het wilt oplossen. Via de keukenzaak zijn jullie komen kijken, maar hebben NIETS gedaan. Schandalig!!!
Zeer slechte voorlichting door een jonge dame die alles afraffelt tijdens bezichtiging van het via keukenzaak aangekochte werkblad. Summiere uitleg over vlekgevoeligheid omdat het een natuurproduct is prima, duidelijk, dat er beschadigingen chipjes eruit in het blad kunnen zitten is niet medegedeeld en heeft men ook niet laten zien ook niet in keukenzaak. Nu hebben wij een keukenblad met beschadigingen waarvan Jetstone zegt dat dit inherent aan het product is. Dat is ons vooraf niet medegedeeld, dan hadden we wel voor een ander blad gekozen…. Doordat het niet is medegedeeld weet je dus ook niet waar je voor tekent na bezichtiging, datgene waarover is voorgelicht/besproken staat niet benoemd… Als leek ben je afhankelijk van de voorlichting en advisering door deze firma, dat die niet volledig is kan ik op dat moment natuurlijk niet beoordelen.. Nu bezitten wij een werkblad met beschadigingen welke wij volgens Jetstone maar moeten accepteren. Tip aan toekomstige klanten! Leg vast wat besproken is en laat dat eveneens onderteken door Jetstone!
Na fijne ervaringen in onze vorige woning, ook in ons nieuwbouwhuis weer gekozen voor een werkblad van Jetstone via Van Diessen Keukens. En ook dit keer weer geheel naar tevredenheid!
Voor onze nieuwe keuken hebben wij wederom gekozen voor een aanrechtblad van Jetstone, helaas zijn wij dit keer ontevreden over het resultaat. Wij hebben een keramiek blad op een groot kookeiland, 3 meter lang, deze ziet er qua structuur en print prima uit. In onze koffiecorner, 1 meter breed, bevindt zich centraal, een grote verkleuring, print, deze springt erg in het oog en ontsiert het geheel behoorlijk. Volgens Jet Stone inherent aan het materiaal, de keukenleverancier Grando verwijst ons door naar Jetstone. Teleurstellend dat zowel de leverancier nog de fabrikant de klacht serieus opnemen en een oplossing willen bieden en zo echt een ontevreden klant achter laten. Voor ons nooit meer een aanrechtblad van Jetstone. Helaas onderstaande reactie van Jetstone op onze klacht. Voor een oplossing verwijzen zij naar Grando. Dus al met al geen bijdrage van hun kant voor passende oplossing op het gebied van de klacht.
Van in het begin is het contact goed verlopen met Jetstone, van bij de planning t.e.m de montage. Deze vriendelijke en vooral goede monteurs genaamd Seppe & Tangy, zijn paar weken geleden komen monteren en hebben dit perfect gedaan.Ze hebben beide kennis van de zaken waarmee ze bezig zijn.Van het geleverd materiaal, onderhoud van de werkbladen als van hun gebruikelijke gereedschap. We zijn blij over het gekozen materiaal & Ik raad dit bedrijf zeker verder aan.Pluimen aan deze mensen!
Het inmeten ging vlot; maar bij de tweede afspraak plaatsen werkblad, ging t mis. Werkblad kon niet geplaatst worden doordat bij de eerste afspraak de constructie van de keuken niet goed is beoordeeld door de jetstone monteur. Vervolgens neemt jetstone niet de verantwoordelijkheid eigen fout toe te geven. Voorstel voor eerstvolgende afspraak per mail nota bene: 3 maanden later! Dat wil dus zeggen; 3 maanden zonder werkblad in de keuken. Uitleg over wat constructioneel beter moest was summier en er werd onprofessioneel en niet klantvriendelijk gecommuniceerd. Addendum: na plaatsen review neemt jetstone op onprettige manier contact op om te vragen waarom ik deze review heb geplaatst. Tijdens mijn uitleg word ik met een verwijtende toon continu onderbroken in mijn verhaal; met het verzoek om deze review aan te passen. Dus al met al geen prettig gevoel overgehouden aan de samenwerking met jetstone. Klantbejegening en reflectief vermogen laat te wensen over. Uiteindelijk besloten maar zelf het werkblad te monteren.
Zó mooi! Prachtig om die fabriek te zien. Vriendelijke en deskundige mensen
Al jaren een prachtig keramieken werkblad van Jetstone waar we nog altijd heel tevreden mee zijn!
Zowel het inmeten als het plaatsen ging vlot. De mensen van Jetstone die langs geweest zijn waren niet alleen vriendelijk maar leverden ook prima werk af. Ze werkten ook heel proper en voorzichtig. Niks op aan te merken. Dank je wel voor de service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid