facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jessie Jansen

Jessie Jansen

Info

Jessie is een enthousiaste fotograaf & videomaker met oog voor detail.

Geschiedenis

Fotografe & videomaker. Altijd persoonlijk en professioneel met oog voor detail. Inspirerende ideeën voor iedere vorm van fotografie en video.



"Ik ben Jessie Jansen, fotograaf uit Makkum, Friesland. Mijn stijl is persoonlijk en spontaan. Ik wil liefde en connectie zien in mijn werk. Het leven zit vol met mooie momenten en ik zorg ervoor dat die nooit meer verloren gaan.Je kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en zakelijke fotografie. Heb je een ander verzoek? Ik denk graag met je mee!Ben je enthousiast geraakt? Laat het mij weten, dan maken we een afspraak! Woon je niet bij mij in de buurt? Geen probleem. Ik werk binnen heel Nederland en ik kom graag naar je toe rijden. :"
Adres: Achterdijkje 13, 8754EP Makkum
Telefoonnummer: 0619413624
moc.liamtoh@nesnajeissej
Stad: Makkum
Route: Achterdijkje 13
Postcode: 8754EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jessie Jansen Jessie Jansen 0 meter Jessie is een vakvrouw pur sang! Heel veel kennis en expertise op het gebied van foto...
Puurfotografiemarijke Puurfotografiemarijke 1 km Fotoshoot buitenlocatie - newborn en baby bij je thuis of studio.. Ongedwongen en Spo...
Recensies
Jessie heeft een super mooie branding shoot voor mij gedaan. Ook schakel ik haar vaak in voor websites van mijn klanten en ik ben iedere keer weer heel blij met de foto's. Jessie denkt goed mee en is een fijn persoon om mee te werken. Je voelt je snel op je gemak bij haar.
De shoot met Jessie was heel ontspannen. Ze begreep precies wat we wilden met de foto's en nam de tijd voor ons. Heel blij dat we weer mooie beelden hebben van ons gezin op een plek die veel voor ons betekent!
Ik heb een hele fijne shoot met Jessie mogen doen. De sfeer was ongedwongen maar professioneel, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Het resultaat is verbluffend, alles klopt. De kleuren en sfeer op de foto's; Jessie levert unieke foto's!
Jessie we zijn je onwijs dankbaar voor de prachtige foto’s! Ze zijn rustig, maar sterk in hun eenvoud en pure schoonheid. We blijven ernaar kijken en ons verwonderen. Bedankt voor je liefdevolle aandacht en tijd, en dat je zo flexibel om ging met het slaapje van ons baby-dochtertje. We zijn blij dat we je gevonden hebben :
Jessie heeft mijn bruiloft gefotografeerd en ik had het me niet beter voor kunnen stellen. Ik vond het best spannend om “geposeerd” vast gelegd te worden omdat ik daar normaal niet zo goed in ben. Maar Jessie heeft me overtuigd om het toch te doen en daar ben ik achteraf zo blij mee! De foto’s zijn prachtig!! Jessie laat je heel erg op je gemak voelen en dat zie je terug in de foto’s die ze schiet. Ik had zelf in de hand hoe mijn trouwdag eruit zou zien en hoe het zou voelen maar had geen controle over hoe ik er naar terug zou kijken. Jessie had dit gelukkig wel en heeft het gevoel van de dag helemaal gevangen in haar foto’s. Voor eeuwig blij mee!!
Jessie is erg professioneel en weet hoe je goede foto’s moet maken. Het is prettig om met haar samen te werken en je voelt je op je gemak bij haar. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid