facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jessica de Vroege - Fotografie

Jessica de Vroege - Fotografie

Info

Gaan jullie niet graag op de foto? Willen jullie graag foto's waar iedereen als zichzelf erop staat? Dan ben ik jullie fotograaf!
Ontspannen fotografie



"Een enthousiaste fotograaf die de ruwe emoties weet te voelen en vast te leggen.Ik fotografeer bruiloften, families & afscheid ook via stichting stillGaan jullie niet graag op de foto? Willen jullie graag foto's waar iedereen als zichzelf erop staat?Willen jullie vooral voelen hoe je op een leuke manier op de foto gaat?Dan ben ik jullie fotograaf!"
Adres: Praagsingel, 3404 VN IJsselstein
Telefoonnummer: 0612157870
Stad: IJsselstein
Route: Praagsingel
Postcode: 3404 VN



op zoek naar gerelateerd: Van Rooijen Fotografie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
360graaf.nl 360graaf.nl 2 km Virtueel rondkijken op maat. Wat wil jij in 360 graden zien? Breng foto's tot leven.
Recensies
Jessica maakt de fotoshoot heel ontspannen en dat is goed te zien op de foto's... echt een prachtig resultaat! Ze wist daarnaast onze zoon met autisme dusdanig af te leiden dat ook hij op de foto staat zoals hij is en dat zegt wat hoor ;-. We hebben echt een geweldige tijd gehad. Met veel kleine opdrachtjes... waarbij we meer met elkaar bezig waren als met de foto. Echt een aanrader!!!
Jessica is altijd vrolijk en aardig iig tijdens haar werk, prive geen idee ;- . En mooie, natuurlijke foto's zonder opsmuk of onnodige filters.
Jessica is een fijne vrouw waar iedereen zich bij thuis zou voelen. Ze heeft oog voor detail en weet de sfeer van het moment precies zo op de foto’s te krijgen. We zijn erg blij dat ze o.a ons huwelijk heeft vastgelegd!
Onze mooiste dag is vastgelegd door Jessica. Ze is de hele dag aanwezig geweest maar op afstand en toch heeft ze alles vast kunnen leggen. Het resultaat is meer dan positief! Daarna hebben wij als gezin nog een fotoshoot bij haar mogen doen en ook hierbij heeft ze, vooral voor onze kinderen, er een super leuk moment van gemaakt. De bijzondere momenten die zij precies weet vast te leggen, zijn een waardevolle herinnering die we, dankzij Jessica, altijd kunnen terug zien. Lieve Jessica, bedankt!
Jessica legt met haar camera vast waar het echt over gaat: verbinding. Ze haalt naar boven wat je met je eigen ‘lens’ alleen niet ziet. Haar foto’s zijn scherp en gaan rechtstreeks je hart in. Ik raad haar als fotografe en persoon van harte aan!
Ben je op zoek naar een topfotograaf? Dan ben je bij Jessica aan het juiste adres. Zij weet je op de foto te zetten, gewoon precies zoals je bent. Geen poespas. Daarnaast stelt ze je op je gemak, en neemt ze echt de tijd. Ze gaat net zolang door, totdat het resultaat goed is.
Vertaald door Google Jessica is een geweldige fotograaf en was zeer behulpzaam met onze bruiloft. De fotograaf die we oorspronkelijk hadden geboekt, moest annuleren en we waren op zoek naar een nieuwe trouwfotograaf met nog maar een paar weken te gaan tot de grote dag. Gelukkig vonden we Jessica via een aanbeveling van een vriend. Ze was in staat om de dag te redden! De foto's zijn geweldig zie degene die ik heb toegevoegd en ze kon ons ook helpen een geweldig fotoalbum te maken. Zou haar diensten zeker aanbevelen! Origineel Jessica is an amazing photographer and was extremely helpful with our wedding. The photographer we booked originally had to cancel and we were looking for a new wedding photographer with only weeks to go until the big day. Luckily we found Jessica via a recommendation from a friend. She was able to save the day! The photos are great see the one I've added and she was also able to help us build an amazing photo album. Definitely would recommend her services!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid