facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jess Raindrop Massage

Jess Raindrop Massage

Info

Jess! Praktijk voor Gezondheid & Welzijn biedt o.a. de Raindrop Massage; een unieke massage met 9 essentiële oliën voor totale ontspanning.



"Op 8 september 2020 opende Lili Valkenburg haar praktijk 'de Helende Hand’ aan de Breestraat 20 in Heusden-Vesting. Via een body soul journey laat Lili mensen de kern van hun ziel ervaren. Aan de buitenkant lijkt het op een diepe ontspanningsmassage. Lichaam en geest, hoofd en hart, komen heerlijk tot rust. Vanuit die ruimte ontstaan frisse, nieuwe ideeën, terwijl verouderde gedachtes eenvoudiger kunnen worden losgelaten. Lili is buitengewoon intuïtief. Mocht je specifieke vragen hebben over je leven, lichaams- dan wel zielsgericht, dan kan Lili je helpen om zelf tot meer helderheid te komen, dan wel de behandeling inzetten om concreet aan de oplossing van je vraagstuk te werken."
Adres:
Telefoonnummer: 06 51 178 178
Stad: Heusden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippische Sportmassage Hippische Sportmassage 240 meter Sportmassage om de spieren van het paard te versoepelen en te ontspannen, blokkades o...
Recensies
Een massage van Liliane is van een bijzondere diepgang. Zij heelt letterlijk met haar handen via de stroom van liefdevolle energie vanuit haar hart. Liliane is in staat om onvoorwaardelijk en oprecht in de diepte te schouwen wat er bij iemand speelt en brengt haar wijsheid en liefde in tijdens haar helende massage. Als er feedback nodig is, dan is deze altijd oprecht en zonder oordeel. Op deze wijze ondersteunt ze je in de herontdekking van je ware zelf. Ik kan haar helende handen van harte aanbevelen.
Het beste cadeau voor jezelf of voor je geliefden en vrienden. Een helende handen van Lili zijn pure magie. Na een massage bij Lili voel je je lichter, levendiger en opgeruimder en vooral HEEL! De beste massage ooit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid