facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jess Optiek

Jess Optiek

Info

Jess Optiek is de opticien in Weesp voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen, oogzorg en hoorapparaten.

Adres: Binnenveer 6, 1381 BT Weesp
Telefoonnummer: 31294415252
Stad: Weesp
Route: Binnenveer 6
Postcode: 1381 BT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jessurun Weesp, Audicien Weesp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Weesp Pearle Opticiens Weesp 86 meter Hele fijne zaak, uitstekend geholpen door Wendy. Een feest om daar te komen!
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 88 meter Alweer een fijne ervaring met het kopen van een bril. Özlem is erg deskundig en denkt...
Carriere Optiek, Weesp Carriere Optiek, Weesp 179 meter Vriendelijke medewerkers, goede service, mooie interieur.
Vroom & Nobbe Optiek Weesp Vroom & Nobbe Optiek Weesp 420 meter Vroom & Nobbe voor uw bril! " Wij maken ook pasfoto's voor uw paspoort/rijbewijs/id...
Recensies
Mooie lokatie Ruime keus in monturen en hoorapparaten! Vriendelijk personeel
Uitstekende service van Errold en Jess team. Niet voor niks vanuit Leidschendam naar Weesp gereden. Hartelijk bedankt en tot ziens.
Dank Errold en Jess optiek team. Jullie leveren SERVICE met hoofdletters. Termen die voor mij het verschil maken: deskundig, professioneel, klantgericht, vriendelijk. In alle rust nam je de tijd om mijn ogen op te meten en in de ruime collectie een passend montuur te vinden. Dankjewel!!
Mooie zaak vriendelijke mensen.met kennis van zaken. En de tijd nemen voor je.
Al een tijd niet geweest, maar Errold met zijn Jess team blijft de meest klantvriendelijke opticien/audicien! Service van een zeer hoog niveau.
Zeer klant vriendelijk en bekwaam. Hele goede service.
Wat een fijn winkel, met aardige vriendelijke medewerkers maar vooral zo behulpzaam. Mijn Chanel zonnebril ontbrak een schroef tijdens zonvakantie, ik kwam hier binnen en ik werd gelijk geholpen. Meneer was gelijk aan de slag met mijn zonnebril en ik mocht rond kijken naar brillen in de winkel. Na het maken van de schroef vroeg ik om te betalen maar hij zei dat het niets hoef en dat het een extra services was. Wat een top services en erg vriendelijk Nogmaals bedankt ervoor, ik kan weer mijn zonnebril op doen. Ik zal zeker vaker hier komen. Groeten, THL
Vorig jaar een erg mooi Lindberg bril gekocht. Ik kon niet wennen aan de door mij gekozen glazen. Dit heb ik besproken met Jess Optiek. Hier werd erg positief op gereageerd. Nu met mijn nieuwe glazen ben ik weer helemaal happy :- De 5 sterren zijn voor de persoonlijke aanpak en erg goede service. Hier kunnen de bekende bril ketens niet tegen op!
Vergeleken bij de rest van de opticiens in Weesp heb je hier echt veel keuze. Vriendelijk personeel en ook de winkel zelf is heel gezellig. Ik zou zeker Jess aanraden. Al tientallen jaren een begrip in Weesp.
Ik kwam eigenlijk voor wat informatie over mijn ogen en ging geheel doorgelicht, bijgepraat en van de goede druppels voorzien weer weg. Vreselijk goeie ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid