facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jerom's delicate snoeperijen

Jerom's delicate snoeperijen

Info

www.jeroms.nl

Producten van Jerom's zijn gemaakt van pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen... Zo uit de Achterhoek.

Geschiedenis

Jerom's Karamelsauzen zijn gemaakt naar Origineel Bretons recept. De sauzen zijn bereid met gezouten roomboter en verse room.

Jerom's Karamelstropen zijn gemaakt van karamel en vers fruit.

Jerom's Nougat met veel regionale ingrediënten.

Brosse Brokken (Harde karamel)



"Ambachtelijk producent van delicate snoeperijen. In het bijzonder: Noga/ nougat, karamelsaus, harde karamel. Pure producten zonder kunstmatige toevoegingen. Leuk als cadeau voor hem en haar, streekproduct uit de Achterhoek.Wij leveren ook onze delicatessen voor in het kerstpakket, kadopakket.#kado #cadeau voor hem #cadeau voor haar #delicatessen #karamel zeezout #Brosse Brokken #karamelstroop #geschenk #lekkernij #doeslief #daslief #zutphen #cadeaus #verjaardagscadeau #brievenbuspakje #brievenbuspakket #knuffel #liefs #hou vol"
Adres:
Telefoonnummer: 0681450984
Stad: Warnsveld


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pieterse Handwerken Pieterse Handwerken 1 km Vriendelijke vrouw, leuk geholpen...De keuze is reuze, heel veel nieuwe bolletjes.
Borduurpakketten.nl Borduurpakketten.nl 1 km Vriendelijke vrouw, leuk geholpen...De keuze is reuze, heel veel nieuwe bolletjes.
Groente & Fruit Warnsveld Groente & Fruit Warnsveld 2 km Groente & Fruit, AGF specialist in Warnsveld en al 20 jaar een begrip. Tevens kunt u ...
Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld 2 km Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld
Spijs Warnsveld ijs- en lunchroom Spijs Warnsveld ijs- en lunchroom 2 km Vandaag de tapastas gehad en die was prima! Zeker voor herhaling vatbaar om wat af te...
Acacia Groenkunst Acacia Groenkunst 2 km Ecologisch hoveniers bedrijf.
vinosYmás vinosYmás 2 km In vinos Y más komen geboorteland en woonland samen!
Bij de Handtas Bij de Handtas 2 km Ben jij op zoek naar een leuke handtas? In iedere garderobe van een vrouw hoort een h...
R&R schilderwerken R&R schilderwerken 2 km Binnen en buitenschilderwerk Spuitwerk Behangen Houtrot herstel Glaszetten Renovati...
Recensies
Mooie eerlijk producten zonder opsmuk, gedoe of andere smaak- en conserveringsmiddelen. En het belangrijkste: Met PLEZIER gemaakt en dat proef je. Aanrader!
Eerlijke & heerlijke producten waar we hier in huis allemaal erg van genieten. Erg leuk en lekker dat we deze producten nu ook als cadeau kunnen laten versturen. Zo kunnen we nog meer mensen kennis laten maken en laten genieten van deze producten. Mijn coachees waren blij verrast toen ze een nogaplak van Jerom's ontvingen. Zo mooi ingepakt met een lief kaartje erbij. Ze hebben er erg van genoten en ik ook!
Net voor de kerst nog even een paar heerlijke cadeautjes besteld bij Jerom. Noga in bijzondere combinaties als sinaasappel thijm en chocola zonder noten. Allemaal mooi verpakt. De potjes met caramel zijn goddelijk lekker en ik kan iedere keer nog weer nieuwe dingen bedenken waar ik het bij kan gebruiken. Supersnel bezorgd in een mooi pakketje!
De diverse soorten noga is een echt genot om te eten. De smaak is heerlijk, de structuur aangenaam in de mond, de ingrediënten vers en verrassend qua samenstelling. De levering naar Frankrijk verliep snel en zorgvuldig. Wij gaan zeker vaker een bestelling aanvragen.
Ik ben fan van Jerom's karamelsaus! Echt overal lekker op: pannenkoek, muffin, cake, ijs... een product om standaard in je kast te hebben voor een feest op je bord en in je mond. De mensen achter dit overheerlijke product zijn ook nog eens heel bevlogen en gepassioneerd in wat ze doen, dit maakt het een bedrijf om te onthouden!
Heerlijke Noga! Lekker veel noten erin. En natuurlijk zijn we fan van de Karamelsaus. Wij gebruiken deze saus vaak als dessertsaus bij ons favoriete toetje: roomijs met vers rood fruit, gebroken tarwekoekjes, slagroom en als topper de Karamelsaus. Goddelijk lekker!
Een reep 4notennoga cadeau gekregen via de post; verrassend pakje en héérlijke noga met veel noten! Nu zelf iemand blij gemaakt via de post; makkelijk te bestellen en snel en netjes afgehandeld door Jeroen en Karen. Een aanrader.
Voor zowel zakelijk als privé super goede, héérlijke producten. Prijs-kwaliteitverhouding klopt helemaal. Alles met zoveel liefde en aandacht gemaakt. Al twee keer onze kerstpakketten laten verzorgen, succes verzekerd! Echte aanrader
NOGA: Wat een zachte noga met een heerlijke bite van de noga. Moest mijn best doen om telkens een KLEIN stukje te eten. Ook heel leuk om als kadootje door jullie met kaartje te laten versturen. Was dankbare post
Een aanrader Jerom’s noga ! Ik heb al een aantal bestellingen gedaan voor mijn familie door het hele land en uiteraard ook voor mezelf . De communicatie ,als je wensen hebt , is zorgvuldig en je krijgt snel antwoord. Mooi ingepakt wat het extra speciaal maakt en niet onbelangrijk..... lekkere kwaliteit noga !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid