facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeroen van den Boogaard Makelaars

Jeroen van den Boogaard Makelaars

Info

Wij zijn uw makelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer!
Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning, wij begeleiden u!

Geschiedenis

Welkom bij Jeroen van den Boogaard Makelaars en De Hypotheekshop

Marktleider in verkoop Aankoopmakelaar
Persoonlijke begeleiding Onafhankelijk hypotheekadvies


Makelaardij Wij zijn uw makelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer!
Met ervaring sinds 1990 en goede bekendheid met het aanbod in de regio, kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning, wij begeleiden u uiterst deskundig. Jeroen van den Boogaard is register makelaar-taxateur, zowel op het gebied van wonen als bedrijfsmatig vastgoed. Van de Nieuw Vennepse makelaars zijn wij marktleider in verkopen volgens onafhankelijke NVM cijfers. Kortom: een vertrouwd kantoor waar u en uw woning centraal staan!


De Hypotheekshop
Als u een hypotheek afsluit wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u wordt geadviseerd door mensen die er écht verstand van hebben. Bij De Hypotheekshop Nieuw Vennep heeft u die garantie. De Hypotheekshop is de grootste financiële adviesorganisatie van Nederland. De Hypotheekshop Nieuw-Vennep is werkzaam in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer
Onze Hypotheekshop adviseur is erkend hypothecair planner.
De Hypotheekshop: Duidelijk verhaal!



"Jeroen van den Boogaard Makelaars is de meest gekozen makelaar voor particuliere aankopen en verkopen in de gemeente Haarlemmermeer. Kortom: wij zijn uw makelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, aanhuur of verhuur van een woning of bedrijfspand, wij begeleiden u uiterst deskundig. Jeroen van den Boogaard Makelaars is register makelaar-taxateur, zowel op het gebied van wonen als bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast kunt u bij onze Senior Hypotheekshop adviseur voor onafhankelijk hypotheekadvies met de beste voorwaarden en rentetarieven via De Hypotheekshop. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!"
Adres: Hoofdweg 1332a, 2153 LT Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-687397
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1332a
Postcode: 2153 LT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Nieuw Vennep huur, Makelaar Hoofddorp, Hypotheekshop Nieuw Vennep, Huizen te koop Nieuw-Vennep, Makelaar Hoofddorp vrije sector, WK makelaars, MK Makelaars, Makelaar Bollenstreek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Havatec BV Havatec BV 9 km Zojuist een lastig te vervoeren zending daar geladen, keurig georganiseerde warehouse...
Recensies
Team "van den Boogaard", Jasper en Jeroen, bedankt voor jullie aandacht, zorg en vooral enthousiasme om ons huis in Nieuw Vennep te verkopen! Hiermee is onze droom in Greece een stuk dichterbij gekomen, THX!
Toen wij ons appartement kochten was Jasper onze aankoopmakelaar. Omdat wij toen zo enorm goed geholpen zijn, hebben mijn man en ik besloten weer Jasper in te schakelen. Voor onze nieuwe woning en de oude te verkopen! Deze keer zijn onze verwachtingen weer enorm overtroffen. Jasper is eigenlijk altijd bereikbaar en houdt je met alles op de hoogte, dit vonden wij erg fijn! We hebben zelf nergens achteraan hoeven te zitten. De commucatie met het team van van den Boogaard is ook echt top. Alleen maar positieve dingen te vertellen.
Jasper heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Verkoop van ons huis en het vinden van 2 nieuwe huizen. Hij is zeer vriendelijk en altijd bereikbaar. Ook het personeel op kantoor is erg behulpzaam. Ook Robert heeft mij/ons enorm geholpen. Dus een zeer tevreden klant ;-
Wij hebben ons huis via team van den Boogaard verkocht. Jasper en Robert hebben ons geholpen met de verkoop. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Beide waren altijd te bereiken voor vragen en degelijke om alles zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.
Jasper is een zeer kundige makelaar die eerlijk en open durft te zijn, iets wat niet onderschat mag worden in het spannende proces van het kopen van een in ons geval eerste huis. Wij hebben het gevoel gekregen er samen in te staan. Voor iedere vraag konden wij terecht bij Jasper, zijn professionaliteit en passie hebben wij enorm gewaardeerd. Ook namens mijn partner, bedankt!
Geweldig bedrijf! Persoonlijk en vakkundig. Eerlijk in wat ze beloven en komen al hun afspraken na. Zijn goed bereikbaar en het belang ligt duidelijk bij de klant. Ik heb mijn huis verkocht via van den Boogaard en tevens een nieuwe woning kunnen huren. In deze lastige markt hebben ze echt hun steentje bijgedragen. Zonder hen was het zeker niet gelukt allemaal.
Fantastisch team, kennen de regels van het spel, staan je altijd vrolijk en professioneel te woord. Ben helemaal blij met Jasper en Robert voor de aankoop van mijn nieuwe huis. Top geregeld!!
Heel erg fijn en kundig begeleid door Jasper van den Boogaard met de aankoop van onze eerste woning! Het gehele proces perfect uitgestippeld en voorspeld!
Ik en mijn vriend hebben onze eerste droom -koophuis gekocht met de hulp van Jasper en zn team. We hadden onze koophuis binnen 2 maanden gekregen. Het was uiteindelijk een lage koopprijs dan we hadden verwacht , en dat is top! Soms was Jasper wat moeilijk te bereiken, maar hij belde wel gelijk terug en regelde het probleem of vraag. Af en toe ook naar z'n werktijden. En dat was zeker fijn! Zeker een aanrader!
Onze aankoopmakelaar was Jasper. Hij was heel enthusiast en heeft zich voll ingezet dat wij onze nieuwe tehuis kunnen kopen. We hebben success met de groote hulp van Jasper. Heel hartelijk bedankt. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen Jasper alleen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jeroen van den Boogaard Makelaars met het openbaar vervoer


Nieuw-Vennep, Rustoordstraat 110 meter
57
Nieuw-Vennep, Rustoordstraat 150 meter
57
Nieuw-Vennep, Madeliefstraat 260 meter
57
Nieuw-Vennep, Madeliefstraat 260 meter
57
Nieuw-Vennep, Akkerstraat 410 meter
57

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid