facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls Fotografie
Trouwfotograaf gevestigd in Nijmegen, actief in binnen- en buitenland. Gespecialiseerd in journalistieke trouwfotografie. Graag reis ik met jullie mee naar Italië of Frankrijk voor een buitenlandse bruiloft!

"Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een eer, en een verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie en je gasten, om te registreren wat ik zie. Toch zal ik niet schromen om af en toe de regie te nemen als de situatie – het licht, de compositie, het verhaal – daar om vraagt. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke fotoreportage, vol liefde én met een vleugje humor."
Adres: St. Stephanusstraat 126, 6512 HX, Nijmegen
Telefoonnummer: 0647678740
ln.sluoklevasneorej@neorej
Stad: Nijmegen
Route: St. Stephanusstraat 126
Postcode: 6512 HX

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:30
Dinsdag: 09:00-18:30
Woensdag: 09:00-18:30
Donderdag: 09:00-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 10:00-17:00

Recensies
Wij wilden graag een goede fotograaf voor onze bruiloft. Na wat navraag bij een aantal bekenden bleek dat mensen in het algemeen wat twijfel hadden bij hun trouwfoto’s; vaak veel het toch een beetje tegen. Onze ervaring staat daar lijnrecht tegenover! Wij zijn meer dan tevreden dat wij voor Jeroen hebben gekozen. Bij het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen het gevoel dat we met hem verder wilden. Zijn persoonlijkheid, fijne en duidelijke communicatie en uiteraard de voorbeelden die hij liet zien waren zoals je zou wensen van een bruidsfotograaf. Jeroen wil kwaliteit leveren en dat kunnen wij ook goed terugzien. Na een paar weken waren onze foto’s klaar. We hebben de dag nog een keer beleefd : Ook na meerdere keren kijken blijft het fantastisch. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken en raden Jeroen dan ook aan iedereen aan.
Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto's zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. De ochtend na de bruiloft hadden we al een preview van 10 foto's van onze grote dag. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de trouwfoto's. Wij zouden zeggen: zoek niet verder naar een trouwfotograaf!
Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto's die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto's die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.
Wij zijn in juni 2022 getrouwd en Jeroen heeft dit vastgelegd. Hij is een hele goede en fijne fotograaf. Hij is heel goed bereikbaar, heel aardig, goed in zijn vak en hij neemt de tijd om je te leren kennen. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben goede contact gehad over het draaiboek van onze trouwdag. Wij zijn heel blij met de foto's van de dag! De foto's zijn daarnaast makkelijk bestel en deelbaar. Ook in het natraject is Jeroen goed te bereiken. Wij zijn heel erg blij dat Jeroen ons wilde vastleggen op onze mooie dag.
Afgelopen september was Jeroen als fotograaf aanwezig bij ons huwelijk. Een grote aanrader! Hij heeft alle grote en kleine momenten weten vast te leggen zonder dat we dit gemerkt hebben. Diezelfde dag heeft hij een kleine preview gemaakt die we bij ontvangst van de avondgasten konden laten zien. De foto's zijn heel natuurlijk zowel qua kleur als compositie als emoties. We zijn enorm blij dat we Jeroen onze dag hebben laten vastleggen!!
Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen als trouwfotograaf. De communicatie verliep erg prettig, zowel voorafgaande aan de bruiloft, tijdens de dag zelf en achteraf. En we zijn heel erg tevreden over de mooie en unieke fotoreportage die we van onze trouwdag hebben, waar we nog lang van zullen nagenieten! We kunnen Jeroen absoluut aanbevelen!
Jeroen heeft op voortreffelijke wijze onze bruiloft vastgelegd. Hij is een goede fotograaf, met een goed gevoel voor compositie. Ook is hij prettig in de omgang. Zeker iemand die ik aan zou bevelen aan anderen!
De fotoreportage van Jeroen heeft ons en onze gasten de trouwdag opnieuw laten beleven. Jeroen maakt echt mooie foto's en weet ook juist bijzondere momenten vast te leggen die je zelf helemaal niet hebt opgemerkt. Zeer prettig mee samen te werken en flexibel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid