facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JEROEN Hypotheekadvies

JEROEN Hypotheekadvies
"Jeroen Hypotheken & Verzekeringen is hét hypotheek- en verzekeringskantoor van Amstelveen en omgeving. Wij maken elke dag dromen waar voor onze klanten. Met veel enthousiasme weten wij altijd binnen korte tijd de beste hypotheek en verzekeringen voor onze klanten te verzorgen.Een hypotheek of verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Er zijn veel belangrijke keuzes om te maken en het gaat waarschijnlijk om een flink leenbedrag en een lange aflosperiode. Wij leggen elke stap duidelijk uit. Zo maken wij het afsluiten van een hypotheek en de bijbehorende verzekeringen begrijpelijk en leuk!Daarnaast staan wij voor een persoonlijk, eerlijk en onafhankelijk advies!Advies dat staat als een huis."
Adres: Keizer Karelweg 335 B, 1181 RD Amstelveen
Telefoonnummer: +31206437843
Stad: Amstelveen
Route: Keizer Karelweg 335 B
Postcode: 1181 RD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expat Mortgage Advisor Expat Mortgage Advisor 0 meter Vertaald door Google Ik zou Jeroen Hypotheek van harte aanbevelen aan iedereen die op...
SNS Amstelveen - Diemen - Mijdrecht SNS Amstelveen - Diemen - Mijdrecht 1 km SNS maakt persoonlijk bankieren weer normaal. Direct contact met onze adviseurs en wi...
KOK Advies KOK Advies 2 km Ben een zakelijke klant nu een paar jaar en word altijd goed, vriendelijk en kundig g...
Recensies
Aanrader! We zijn ontzettend goed geholpen door Mark van Jeroen Hypotheek Advies bij de aankoop van ons eerste huis. Mark dacht fijn mee, kon snel schakelen en beantwoorde al onze vragen en dat waren best een hoop telefoontjes. Super fijn om persoonlijk in contact te staan. Het was een groot verschil ten opzichte van de online hypotheekadviseur die we eerst probeerde. We zijn ontzettend tevreden en willen Mark en Dennis graag hartelijk bedanken!
Jeroen Hypotheekadvies heeft ons geholpen met de hypotheek voor onze woning. Jeroen gaat uiterst professioneel te werk, neemt het heft in eigen handen en weet heel goed wat hij doet. Wij hebben de kwaliteit van hun werk nooit in twijfel gebracht. De afspraken bij hen op kantoor voelde altijd vertrouwd en waren gezellig. Wij kunnen enkel positief spreken over Jeroen Hypotheekadvies en ik zou hen ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Jeroen & team, dank voor alles!
Mark en Dennis van Jeroen Hypotheekadvies hebben ons erg goed geholpen met het traject voor onze eerste woning. Ze waren altijd goed bereikbaar en stelden zich erg proactief op. Ook stonden ze direct voor ons klaar toen er iets niet in orde bleek te zijn met het aankoopcontract. Kortom een erg fijne samenwerking.
Jeroen Hypotheekadvies was echt een warm bad t.a.v. de zoektocht van mijn eerste woning. Nathalie is zo attent en betrokken. Ik heb me geen enkele keer opgejaagd of gepusht gevoeld. Sterker nog, ik kon haar altijd bereiken zodra ik weer met vragen zat en voor ieder bod mocht ik de situatie naar haar sturen zodat zij bekeek of het haalbaar was binnen mijn financiële mogelijkheden. Echt een top behandeling gehad, ik had bij met niemand anders willen doen!
Een fijne samenwerking gehad, mijn eerste huis kopen was een enorm spannende ervaring, maar ben heel goed geholpen door Mark en de rest van het team. Communicatie verliep heel soepel ondanks dat ik zelf ivm werk niet altijd even goed bereikbaar ben, en er was altijd tijd voor wat tussentijds overleg of advies. Ontzettend bedankt!
Deze hypotheekadviseurs zijn echt klasse! Wij zijn geholpen door Mark en Dennis. Wij hebben eerst een oriënterend gesprek gevoerd met Mark om te kijken wat voor hypotheek we zouden kunnen lenen. Op basis daarvan hebben we een huis gevonden en mogen we onszelf deze week eigenaren van de woning noemen. Mark en Dennis hebben ons door het hele proces geholpen, van begin tot eind, geholpen met stukken opleveren, verzekeringen afsluiten, maar vooral advies gegeven waar we op moeten letten en wat we geregeld moeten hebben. Zij hebben ons geholpen met de voordeligste hypotheekverstrekker en ook dat proces hebben ze uit onze handen genomen. Werkelijk waar klasse wat zij hebben gedaan om ons te helpen aan onze eerste woning. Zonder hen had het ons een stuk moeilijker gemaakt.
Het gehele proces van orientatie tot en met het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek verloopt bij JEROEN Hypotheekadvies zeer soepel, mede door het goede systeem dat het proces begeleidt en de pro-actieve communicatie vanuit de deskundige medewerkers. Aanrader.
Jeroen Hypotheekadvies heeft mij zeer deskundig geadviseerd en begeleid in het gehele proces. Professioneel, zakelijk, gedreven en zuiver advies op maat. Ik beveel Jeroen Hypotheekadvies dan ook van harte aan
Het eerste gesprek was voor mij voldoende om een fantastische hypotheek wijziging door te voeren. De vriendelijkheid, de kennis, de tijd die ze voor je nemen, het meedenken is meer dan goed. Een topper in de business !.
De mannen van Jeroen Hypotheekadvies, in mijn geval vooral Mark, hebben me van start tot finish begeleid bij mijn eerste aankoop. De laagdrempeligheid van ons contact was super, kon altijd even een belletje of appje geven. Voldoende tips over hoe de situatie het beste bij mij paste. De prijs is top. Weten waar ze over praten. Helemaal goed dus! De volgende keer, bel ik ze wéér!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar JEROEN Hypotheekadvies met het openbaar vervoer


Amstelveen, Heemraadschapslaan 40 meter
186
Amstelveen, Heemraadschapslaan 160 meter
174
186
Amstelveen, Jan Benninghstraat 380 meter
186
Amstelveen, Jan Benninghstraat 410 meter
186
Amstelveen, Gr. v. Prinstererlaan 440 meter
174

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid