facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeroen Heijne

Info

Praktijk voor gespecialiseerde jeugdhulp aan kind, jeugd en gezin. Voor relatietherapie, gezinstherapie, familietherapie, psychologische hulpverlening, diagnostiek en behandeling.



"Jeroen Heijne is Orthopedagoog-Generalist en Systeemtherapeut en heeft een vrijgevestigde en kleinschalige praktijk in Aalsmeer. Vanuit deze praktijk biedt hij gespecialiseerde jeugdzorg bestaande uit diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen tot 18 jaar én hun ouders. Daarnaast biedt hij gezinstherapie, familietherapie en partner- relatietherapie. De hulpverlening is veelal kortdurend, effectief en altijd systeemgericht. Een psychisch probleem heb je immers nooit alleen. Ons motto is: "Laten we doen wat nodig is om op eigen kracht weer verder te kunnen.""
Adres: Ophelialaan 99, 1431HC Aalsmeer
Telefoonnummer: +31636015226
Stad: Aalsmeer
Route: Ophelialaan 99
Postcode: 1431HC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid