facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JensHaarden BV

JensHaarden BV

Info

Wij leveren en installeren haarden en kachels en alles wat daar bij hoort. Totaal oplossingen inclusief meubel voor audio en tv.

Adres: Nijverheidstraat 1, 2751GR Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 079-5931217
Stad: Moerkapelle
Route: Nijverheidstraat 1
Postcode: 2751GR



op zoek naar gerelateerd: Schoorsteenveger Moerkapelle, Haardenspecialist Zuid-Holland, Openhaarden winkel, Haarden showroom zondag open, Kachels Maaseik, Open haard Delft, Houtkachel Zoetermeer, Houtkachel installeren Zuid-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handelsonderneming-rjv Handelsonderneming-rjv 821 meter Slechte service Bestelling geplaatst en factuur betaald maar na 3 weken nog niets geh...
Recensies
Uitstekend geholpen met het uitzoeken van onze haard. Marco heeft ons bij het hele proces heel goed begeleid, hij dacht overal in mee en kon heel goede adviezen geven. Van wegslopen van de oude schouw tot het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf voor het frezen van het rookkanaal, van het neerzetten van een strak plateau tot het stucwerk, alles werd ontzettend goed gedaan en in nauw overleg. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en raden Jens Haarden van harte aan.
Zoekend naar een haardleverancier zagen we ook Jens haarden. Dat was “vlak in de buurt”. Was een goede keus. Goed in de winkel geholpen Ook al was het druk, goed geïnformeerd, er werd gedacht in “oplossingen“ Afspraken gemaakt, met duidelijk in reëel voorbehoud als een leverancier ook op tijd zou presteren. Uiteindelijk is alles volgens plan gegaan, snel en vakkundig geplaatst, met een slimme oplossing voor een zich voordoend “probleem”. Wat wil je nog meer als je leverancier zijn afspraken nakomt, vakkundig is, een reële prijs biedt en prettig in de contacten. .
Superservice en snelle plaatsing. Na een bericht van de lokale gespecialiseerde kachelboer dat in onze gietijzeren open haard geen inzethaard geplaatst kon worden bij toeval bij Jens beland. Na een goed gesprek met Marco is er thuis ingemeten en door Wesley vakkundig geplaatst. Een mooie brabus unilux 6-65 hoekhaard
Mooie showroom, duidelijke en heldere uitleg en goede service.
In een verbouwing waarbij zo'n beetje elke partij problemen gaf, waren de mannen van Jens echt een verademing. Wat een superfijne mensen. Vriendelijk, rustig en vooral: heel kundig. Binnen 5 uur was er een volledige schouw opgebouwd met haard en uitsparingen voor de tv. In ons vorige huis hadden we ook een haard van Jens en dat beviel toen ook al zo goed. Dus toen we gingen verhuizen wisten we meteen waar we onze nieuwe haard gingen halen. Het proces naar de installatie toe is ook erg fijn. Jens denkt mee en komt met goede oplossingen en ideeën. We kijken uit naar de koude dagen zodat de haard lekker aan kan!
Vandaag is onze gaskachel geplaatst. Super blij mee en wat een vakmensen. Alles tot in detail afgewerkt en de halve kamer gestofzuigd om er zeker van te zijn dat er geen stofje is achter gebleven. Maar ook het proces vooraf met een bezoek aan de showroom en daarna nog een thuis bezoek waren erg prettig. Een echte aanrader dus.
Mooie showroom, perfecte service nadat we daar geslaagd zijn voor een mooie Hase open haard. Het montageteam heeft keurig werk afgeleverd. Ook de service erna is perfect te noemen. Jens Haarden is een aanrader!
Goed gesorteerde showroom met elektrische sfeerhaarden, gashaarden en houthaarden.
Topservice, vriendelijke eigenaar en prachtige haarden.
Mooie zaak, verstand van zaken. Goed advies, is aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid