facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jens Valk Buitengewoon koken

Jens Valk Buitengewoon koken

Info

Dé kookspeciaalzaak voor heel regio Westland en omstreken!

Geschiedenis

Buitengewoon koken begint bij..... Jens Valk in Honselersdijk!

Thuis koken is leuk! Snijden met een perfect uitgebalanceerd mes op een sterke houten snijplank, handige keukenhulpjes voor een makkelijke of juist speciale vervaardiging van gerechten en voor ieder gerecht een geschikte pan om te koken, wokken, braden of sudderen. Dé kookspeciaalzaak van het Westland biedt dit allemaal!

Daarnaast zijn we exclusief dealer voor regio Westland van een aantal topmerken, zoals:

Big Green Egg
KitchenAid
Lampe Berger

In onze koffiecorner, met Jura en Nivona volautomaten, kun je op ieder moment een demonstratie en uitleg kunt krijgen.

Al 65 jaar is de winkel gevestigd in Honselersdijk, in het hart van het Westland. Alles op het gebied van koken en de gedekte tafel kun je bij ons vinden. En achterin de winkel vind je onze verf- en behangspeciaalzaak met een zeer uitgebreide collectie.
Naast de winkel zijn 10 eigen gratis parkeerplaatsen.



"Buitengewoon koken begint bij..... Jens Valk in Honselersdijk!Thuis koken is leuk! Snijden met een perfect uitgebalanceerd mes op een sterke houten snijplank, handige keukenhulpjes voor een makkelijke of juist speciale vervaardiging van gerechten en voor ieder gerecht een geschikte pan om te koken, wokken, braden of sudderen. Dé kookspeciaalzaak van het Westland biedt dit allemaal!Daarnaast zijn we exclusief dealer voor regio Westland van een aantal topmerken, zoals:Big Green EggKitchenAidMagimixDemeyereWMFJURALampe BergerIn onze koffiecorner, met Jura en Nivona volautomaten, kun je op ieder moment een demonstratie en uitleg kunt krijgen."
Adres: Molenlaan 10, 2675 CD Honselersdijk
Telefoonnummer: 0174 628 984
Stad: Honselersdijk
Route: Molenlaan 10
Postcode: 2675 CD


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jens Valk facebook
Recensies
Top winkel! Breed assortiment en personeel met veel kennis. Ook als iets niet voorradig is of ik kom met een speciale vraag, kijken ze altijd voor me wat mogelijk is. Service staat daar hoog in het vaandel! Aanrader!
Professionele medewerkers die met veel kennis en ervaring helpen. Mooi en gevarieerd assortiment.
Wat een winkel! En wat een waanzinnig mooie serviezen. Prachtig uitgestald, een lust voor het oog. Uitstekende service, er was genoeg tijd en ruimte om uitleg te geven op mijn vragen. Echt aan te bevelen!!
Wij hadden al enkele jaren een Crockpot waar we niet helemaal tevreden over waren. Niet gekocht bij Jens Valk, maar door hun inzet wel een nieuwe gekregen. Direct een stoofpot gemaakt die heerlijk is geworden. Perfecte service
Naast een zeer ruime keuze keuken en tafel artikelen heeft men ook een behang en schilderafdeling. Zeer goede kwaliteit en zeer bekwaam personeel.
Vlak voor Kerst na goed advies een bestek cassette gekocht. Deze was niet meer op voorraad en de fabrikant was al gesloten. Geen probleem. Na wat speurwerk werd de cassette op 24 december opgehaald bij een collega in de buurt en konden we toch nog met Kerst genieten van een prachtig gedekte tafel. Hartelijk dank nog daarvoor!
Een gezellige winkel met topproducten. Zoals keuken assesoaris glaswerk en serviezen. En voor de Big Green Eck moet je hier ook zijn.
Wat een deskundig advise en snelle top service! Beter kan het niet! We komen er al jaren!
Mooie winkel assortiment serviezen sluit niet meer aan op onze smaak. Toch gewoon 5 sterren vanwege service en kwaliteit
Mooi assortiment van servies tot crockpot. Leuke keuze in cadeau's. Vriendelijk deskundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid