facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jenny's tabak en gemakswinkel

Jenny's tabak en gemakswinkel

Info

Tabaks-en benodigdheden, snoep, kantoorartikelen, wenskaarten, De Nederlandseloterijen, beltegoed kaarten, simkaarten en kadoartikkelen

Adres: Alseidenstraat 20-03, 1363 sr Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624182052
Stad: Almere-Stad
Route: Alseidenstraat 20-03
Postcode: 1363 sr


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 12:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Super leuk winkeltje/PostNL afhaalpunt. De eigenaresse Jenny is altijd aardig, super vriendelijk en maakt een praatje met iedereen.
Gezellig afhaalpunt voor je post
Het is een superklein tabakswinkel, die ook dienst doet als postnl pakketpunt. Wat dat laatste betreft kan het soms erg druk zijn daar, en dan is het niet prettig om daar te wachten daar het klein en smal is. En er liggen daar geregeld heel veel pakketten die niet opgehaald worden waardoor het daar snel "vol" is. Wat dat betreft complimenten voor de eigenaresse voor haar geduld. Je kan er goed parkeren, voor de deur en eromheen, de bus stopt er zowat voor, en wil je het combineren met boodschappen doen en afhalen dan zijn er genoeg mogelijkheden rondom Jenny.
leuke winkeltje, heb het gevoel dat ik in het buitenland bent. In de Homermarkt zijn er nog meer winkeltje
Ik vind de klantenservice van de blonde dame rondom onbeschoft en schandalig. Ik kom er regelmatig een pakketje ophalen. Bepaalde bedrijven zenden het pakketje niet op huisnummer van afzender maar uitsluitend op het adres van het PostNL afhaalloket die als aflever locatie is gegeven. Ik zei tegen die blonde dame dat het pakketje op Alseïdenstraat 20 is afgeleverd en het niet traceerbaar is op mijn huisnummer! Schreeuwt zij door de zaak dat HET PAKKETJE ER NIET LIGTTTTTTTTT! Ik moet en zal mijn huisnummer zeggen anders KAN ZIJ MIJ NIET HELPEN!!!! Ja, dit schreeuwend waar mijn Peuter erbij is! Ongelooflijk! Ik leg in Jip en Janneke taal uit! Dat het bedrijf uitsluitend het afleveradres heeft opgegeven op mijn naam en mijn adres en huisnummer niet genoteerd staat! Gaat zij mij rondom bipolair schofferen! Normaal gesproken zou ik zo’n disrespectful gedrag niet accepteren! Maar ik tel rustig tot 10 en laat haar lekker uitrazen. Ik laat haar het bericht zien van PostNL met Barcode, deze weigert ze te bekijken! What is going on Lady! Haar gedrag en houding slaat echt helemaal nergens op. Zo ga je NIET met klanten om. Zij staat in Poort al bekend als de Chagrijn. Maar dit is buitensporig en echt onacceptabel. Ik voel mij echt vernederd! Tm Ahmed was haar geschreeuw te horen! Voorlopig laat ik pakketjes afleveren aan de Europalaan! Dit kan en mag echt niet.
Een leuke tabakswinkel en PostNL service punt waar je je pakketten kunt ophalen, maar ook een auto of scooter op naam kunt zetten. Leuke sfeer en goede service. De mensen die er werken helpen je altijd met een lach en denken met je mee. Onbegrijpelijk dat mensen zich zo negatief uitlaten over iets waar de eigenaresse niets aan kan doen. Als je pakket er niet ligt, dan is dat niet aan het winkeltje te verwijten, maar aan PostNL zelf die ook hun best doen om alles te leveren. Ik kom er dagelijks voor mijn sigaretten en een drankje en laat er graag mijn pakketten leveren.
Leuk kleine winkels, je kan alles kopen. Ik ga vaak bij de hallal slager en heeft altijd alles op voorraad.
Klaagt om ruimtegebrek en smeekt pakketjes op te halen, maar is laat open komt bellend 10 minuten na openingstijd aankakken, neemt alle tijd om te openen en "helpt" dan bellend de klant... erg onbeschoft en erg vroeg dicht. Hoe kan je nou pakketjes ophalen als je een kantoorbaan hebt en de winkel is al dicht vlak na kantoortijden?
PostNL levert pakketjes ineens hier af in plaats van in de buurt. Niet handig voor ons gelegen en het personeel doet nogal betweterig, zit ik niet op te wachten als ik een pakketje kom halen. Geef gewoon dat pakket mee en doe niet zo populair want ik kom er niet voor mijn plezier.
Fijne winkel in het homerusmarkt Je kan pakketjes daar ophalen en versturen Vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid