facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jenneskens Assurantiën & Makelaardij

Jenneskens Assurantiën & Makelaardij

Info

Maak kennis met een prettige manier van zaken doen.
Makelaardij, Taxaties, Hypotheken, Assurantiën en RegioBank

Geschiedenis

Even voorstellen!

Wij zijn Jenneskens Assurantiën en Makelaardij. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, hypotheek en verzekeringen voor uw nieuwe woning.

Alles onder één dak, een groot gemak voor u!

Kom gerust een keer binnen lopen of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers.

Wist u trouwens dat wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank zijn? Dus ook voor al uw bankzaken kunt u gewoon binnen komen lopen.



"Jenneskens Assurantiën en Makelaardij is een bedrijf dat u geheel kan ontzorgen op financieel gebied. Op zoek naar een passende hypotheek, verzekering of bankproduct en wij kunnen je van dienst zijn. Maar ook als je verhuisplannen hebt. We helpen je graag met een persoonlijke begeleiding een nieuw droomhuis te vinden."
Adres: Grotestraat 47, 5431 DH Cuijk
Telefoonnummer: 0485 313693
Stad: Cuijk
Route: Grotestraat 47
Postcode: 5431 DH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Cuijk, Makelaar Gennep, Makelaar Boxmeer, Funda Cuijk, RegioBank Cuijk, Jenniskens, Hazeleger 151 Cuijk, Happy Home makelaar
Recensies
Kort gezegd heb ik geen moment spijt gehad dat ik Jenneskens Assurantiën en Makelaardij heb ingeschakeld voor hypotheekadvies. Mijn ervaring is eigenlijk alleen maar positief. Ontzorgd je op veel vlakken in het aankooptraject van een huis.
Super fijn geholpen met de aankoop van onze woning. Ze nemen bij Jenneskens alle tijd om je zo goed mogelijk te informeren en adviseren.
Heel goed geholpen voor onze hypotheek en voor het aankopen van onze woning. Erg blij met de professionaliteit, de kundigheid, oog voor detail en vriendelijkheid. Aanrader voor ieder die een woning gaat kopen zowel als aankoopmakelaar en hypotheekadviseur.
Niet mijn makelaar geweest maar van de kopers. Als je binnenkomt bij een overdracht van een huis, en niet je functie zegt is dat heel raar en brutaal voor mij als verkoper. Dat zijn kleine dingen die het maken en er ook toe doen.
Duidelijk en overzichtelijk advies. Snelle reactietermijnen. Aanrader
Ben goed en professioneel geholpen bij de aan- en verkoop van mijn huis. Topmakelaar!
Je wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid