facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JeMa-Savannahs

JeMa-Savannahs

Info

Wij hebben een Savannah cattery in Nederland en Portugal. Wij zijn aangesloten bij TICA en Cats and Tulips en fokken volgens hun richtlijnen. Ons voornaamste doel is het ras te verbeteren.

Adres: Den Haag
Telefoonnummer: 0031 (0) 641990303
Stad: The Hague


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hedgery Priklee Hedgery Priklee 20 km Hobby fokkerij van Afrikaanse Witbuikegels
SnailCorner - Tropical snails SnailCorner - Tropical snails 27 km Tropical Landsnails and fresh water snails Import - breeding - research The netherl...
Maine Coon Cattery Bumas Maine Coon Cattery Bumas 28 km Aardige gasten met lieve en mooie katten. Yuki doet het prima bij ons.
Cattery Floorslovelies Cattery Floorslovelies 29 km Cattery brits korthaar
Recensies
Habesha Savanna Eetcafe is een absoluut pareltje voor liefhebbers van Eritrese keuken. De Bebiaynetu-maaltijd was een perfecte mix van smaken en texturen. Van de luchtige injera tot de smaakvolle lentil stew, milde Alicha-curry en verfrissende salade - elke hap was een culinaire ontdekking. De vriendelijke service en warme sfeer maakten mijn ervaring compleet. Een absolute aanrader om de authentieke Eritrese keuken te proeven!
Eten was superlekker. Bediening heel gastvrij en gerecht werd aangepast naar onze wens. Zeer goede prijs-kwaliteit. Waar vind je nog flesje Hertog Jan voor €2!!Eten: 5/5
Lekker en betaalbaar eten. Lekker zurige injera. Vriendelijke bediening.
Ik heb hier heerlijk en ook nog eens zeer betaalbaar gegeten. Ik had hiervoor nog nooit Eritrees of Ethiopisch gegeten, maar ik kan het iedereen van harte aanraden! Erg origineel en een leuke ervaring. De eigenaar was erg gastvrij. Ik heb hier een erg leuke avond gehad.
Mij meer laten betalen slechte sevice vies eten zou hief niet bestellen!!!!
Lekker eten, zeer goed gekruid en vriendelijke personeel!Eten: 5/5
Absoluut heerlijk! Bedankt voor zo'n heerlijke maaltijd!
Gastvriendelijke mensen. We hebben met een groep eten besteld en meegenomen naar het strand en het was echt geweldig. Heerlijke injera en goede vegetarische gerechtjes. Iedereen was er erg blij mee. Veel dank!
Geweldige service en heerlijk eten. Ik moest iets langer wachten voordat ik kon afhalen wat ik had besteld. In de tussentijd voorzien van een gratis drankje en een praatje gemaakt met de buitengewoon vriendelijke eigenaar. Bovendien ziet de zaak er van binnen prachtig uit en voelt erg authentiek aan. Verborgen parel midden in China town! Ik ga er zeker terugkomen.
Super leuke plek om kennis te maken met de Ethiopische/Eritrese keuken. Wij wilden voor 12 personen afhalen en zijn ontzettend hartelijk geholpen door de vriendelijke eigenaars, die echt passie voor hun eten hebben. Zowel de vegetarische gerechten als de vleesgerechten waren heerlijk en ook nog eens betaalbaar. Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid