facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jells Lunchcafé & Tuinterras

Jells Lunchcafé & Tuinterras

Info

Op een unieke locatie, verrassende ligging en goed bereikbaar vind U Jells Lunchcafé. Deze ingrediënten maken Jells Lunchcafe tot een uitstekende locatie om heerlijk te lunchen, uw bruiloft, feest, kraamfeest of een andere activiteit op maat te vieren.



"Recht tegenover de Lange Jan van Middelburg ligt een gezellig hofje met een prachtige bloemen tuin. Hier is ons lunchcafé & tuinterras gevestigd. Uitgebreide lunchkaart om even heerlijk te genieten. Wij zijn ook geopend voor alles wat u wilt vieren! graag tot ziens."
Adres: Nieuwe kerkgang 1, 4331 BE Middelburg
Telefoonnummer: 06 41780727
ln.efachcnulsllej@ofni
Stad: Middelburg
Route: Nieuwe kerkgang 1
Postcode: 4331 BE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Prima adres voor een lekkere lunch of in ons geval koffie met iets lekkers. Zeer attente bediening! Groot terras wat zomerdag vast heel gezellig is!
Mooie zaak, vol met planten en gezellige hoekjes om te zitten zowel binnen als buiten. Fijne en vooral vriendelijke bediening. Goede koffie en voor ons ook altijd belangrijk; er is havermelk/sojamelk voor de cappuccino! Wij hadden er eerder al eens geluncht, dat was heerlijk en het gebak is allemaal zelf bereidt. Echt een aanrader!
Alles klopte gewoon. locatie super leuk eten top en het personeel super vriendelijk en vlot. We komen zeker weer eens terug
Gezellige sfeer, aardige serveersters, prijzen waren goed, drankjes waren goed en het plekje zag er lekker knus uit. Ik zou dit plekje van harte aanraden.
Wat een fijn lunch café. Zeer vriendelijk personeel, mooi en gezellig terras en een goede lunchkaart. Zeker een aanrader!
Goed eten en vriendelijke bediening maar alleen klein tapbier.
Mooie locatie, snelle bediening en heerlijke gerechten. En plek om terug te komen.
Ik heb al vele ijskoffie gedronken. Maar zij hebben absoluut de lekkerste. Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling
Heerlijk meergranenbroodje met oude kaas en andere ingrediënten geluncht, eea.verwerkt met een Middelburgs De Hopbloem Primeur en de wederhelft met een latte machiato bij deze mooie uitspanning
Een gezellig café met een hele grote tuin. In de zomer is dat natuurlijk heerlijk. Met regen of kou ben je op de binnenslepen toegewezen. Aardig geholpen maar niet speciaal. 2x verkeerd drinken gekregen. De lunch broodje zalm was wel heel lekker. Ook de pink macchiato is het proberen waard!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid