facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jellow

Jellow

Info

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen zonder tussenkomst van een intermediair. Jellow, waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden.

Geschiedenis

Jellow is een uniek online platform waar freelancers en opdrachtgevers eenvoudig en direct in contact kunnen komen. Met Jellow kunnen opdrachtgevers zelf snel zoeken naar de beste, beschikbare en gescreende freelancer. Dat scheelt tijd en geld zonder in te leveren op kwaliteit.

Opdrachtgevers kunnen met het gebruik van Jellow ook hun eigen freelancenetwerk in kaart brengen, actueel houden en uitbreiden. Door deze netwerken te combineren wordt met Jellow gebouwd aan één groot netwerk met alleen de beste freelancers.

Het is tijd voor meer transparantie, goede service en een snelle, eenvoudige procedure om alleen de beste freelancers te vinden.

Jellow, waar freelancers en opdrachtgevers elkaar helpen.

Producten

'Jellow Go' biedt de best beschikbare freelancers en
'Jellow Premium' geeft inzicht in je eigen freelancenetwerk en houdt deze up-to-date.



"Jellow is het snelstgroeiende freelance platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers.Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Adres: Nieuwe Haven 25, 1411 SG Naarden
Telefoonnummer: +31357370352
ln.wollej@ofni
Stad: Naarden
Route: Nieuwe Haven 25
Postcode: 1411 SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: jellow zorg, jellow logo, jellow naarden, jellow app, jellow kosten, jellow belgie, jellow blog, wat is jellow
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vergaderweek Vergaderweek 2 km Prachtig theatertje max70 toeschouwers met een uitgebreid programma. Cabaret, muziek,...
karacaoglu.nl karacaoglu.nl 3 km We provide the best solutions for your business. With our advice you will get more aw...
Recensies
Goed geholpen met een freelancer die deze week nog backoffice en overige administratieve taken over gaat nemen op onze afdeling. Met grote dank aan Daan, die proactief heeft geholpen om het zo snel mogelijk rond te maken.
Jellow heb ik ervaren als een zeer kennisgerichte organisatie waar iedereen zeer professioneel en toegankelijk is. Ik ben door Jellow ingehuurd als freelance contentstrateeg om de strategie van Jellow neer te zetten en in te vullen. Het heeft me verbaasd hoe zeer ze open staan voor waardevolle tips en echt willen investeren in goede content voor hun klanten en doelgroep om klanten te informeren en te helpen in hun koopproces. Zeer fijn bedrijf!
WAARSCHUWING: kosten 499 ex BTW, waarvoor je opdracht wordt geplaatst voor 1 maand binnen hun platform/database. Vervolgens kun je kiezen voor een freelancer die je opdracht aanneemt... Deze personen zijn niet verplicht hun werk op te leveren, dus in ons geval de freelancer brengt 12 uur a 70 euro ex btw in rekening om vervolgens tot de conclusie te komen dat hij voor het project geen tijd heeft en de opdrachtgever met een grote kostenpost achterlaat zonder oplevering. En jellow zegt doodleuk, je mag wel weer opnieuw zoeken binnen onze 'geweldige' freelancer database als je nog een keer 499 euro ex BTW betaald. En wat is er met de eventuele andere geïnteresseerde freelancers die er waren? Ja meneer, uw maand is voorbijgegaan omdat u met een freelancer in zee bent gegaan, dus alle andere geïnteresseerden zijn gewist, die kunt u niet meer benaderen. We kunnen alleen een nieuwe opdracht plaatsen die u opnieuw 499 euro ex BTW kost. Dus veel geld weggegooid zonder resultaat en/of oplossing van zowel de bemiddelaar 'yellow' als van de freelancer! Dus zeker geen aanbeveling, tenzij u veel risico wilt lopen om geld weg te gooien aangezien niemand zijn verantwoordelijkheden neemt.
Te duur. Voor 1 maand 499 euro rekenen voor 1 match is gewoon geldklopperij. Mensen laat dit schieten het is het gewoon niet waard voordat geld.
Top bedrijf. goed zaken mee gedaan. grote variatie deskundige freelancers een echte aanrader.
Vertaald door Google Ik vind het concept van Jellow geweldig, freelancers verbinden met relevante opdrachten, zonder alle recruiters en tussenpersonen. De website voelt professioneel en verfrissend aan. Ik heb nog niet veel opdrachten gekregen, maar ik vind het leuk om deel uit te maken van een bedrijf dat 'ons' daadwerkelijk helpt om verbinding te maken. Origineel I think the concept of Jellow is great, connecting freelancers with relevant assignments, without all the recruiters and middleman. The website feels professional and refreshing. I did not get many assignments yet, but I like to be part of a company that actually helps 'us' getting connected.
Vertaald door Google Heel weinig beoordelingen en een vrij hoog percentage extreem laag? Ik wijs gewoon op het voor de hand liggende vanwege mijn eigen lage ervaring. Freelancers hier zijn misschien geweldig, maar ze zijn te vinden op platforms met bekwaam personeel erachter. Origineel Very Little reviews and a rather high percentage extremely low? Just pointing out the obvious due to my own low experience. Freelancers here might be great but they can be found on platforms with a competent staff behind it.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid