facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JEI

JEI

Info

Het mooiste wat je kunt worden is jei

Mentaal, emotioneel & fysiek in balans komen

Geschiedenis

Ik doe het allermooiste wat er is! Dagelijks coach en train ik mensen die open staan voor verandering én lef hebben.

Jouw gedachten bepalen jouw leven. Jouw gedachten bepalen hoe jij je voelt en hoe je op situaties reageert.

"Je hebt geen last van een ander. Je hebt last van jouw beeld van die ander".

Mijn passie is om de persoon of het team waarmee ik het traject instap, JEI te laten zijn. Wegwerken waar ze tegen aanlopen en vervolgens eigen kwaliteiten gaan inzien en die inzetten. Met als resultaat zelfinzicht, zodat vol zelfvertrouwen stappen genomen worden die ze laat groeien en ontwikkelen.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te motiveren, te laten inzien dat het leven bedoeld is om het maximale geluk uit jezelf te halen. Teams laat ik weer verbinding met elkaar maken en bewustwording van eigen gedachtegang, zodat het een écht team wordt. De kwaliteiten worden ingezet op de juiste plek, zodat ook hier het maximale resultaat wordt behaald voor de werknemer én het bedrijf!

Ik zoek dan ook specifiek naar:

# jou, die zó ontzettend toe is naar de volgende stap in jouw leven. Geen excuses meer om het wéér langer uit te stellen. Onder die excuses zit angst, boosheid of verdriet. Als jij echt wil veranderen plus dat portie lef hebt om jouw excuses onder de loep te nemen, dan ga er voor! We hebben maar 1 leven, maar 1 kans. Pak jij die? "Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen"

# Teams waar eilandjesvorming is, niet met elkaar (kunnen of willen) communiceren, geen verbinding is en de sfeer niet prettig. Laat mij dit team ajb wakker schudden!

Om een onderdeel te mogen zijn van dit proces vind ik steeds weer een cadeau om te mogen ervaren.

Interesse? Bel of mail me gewoon!

"Het mooiste wat je kunt worden is JEI!"



"Praktijk Jei voor Psychodynamische Therapie & Coaching, te Veenendaal.Ik ben Claudia Vinkenborg ……. Mijn focus is om anderen mentaal, emotioneel en fysiek weer in balans te brengen én te helpen hun eigen weg en waarheid te vinden.Het mooiste wat je kunt worden is jeiPsychodynamisch, Psychotherapeut, Coach, Trainer, EMDR, Hypnotherapie, Psychosociaal, Oorsuizen, Misofonie, Cognitief, Familieopstellingen, Communicatie, NLP, RET"
Adres: Remmerden 111-A, 3911 TZ Rhenen
Telefoonnummer: 0628932853
Stad: Rhenen
Route: Remmerden 111-A
Postcode: 3911 TZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cunera Coaching Cunera Coaching 3 km Professionele psychodynamische begeleiding voor moeders om persoonlijke en werkgerela...
Recensies
Ik heb in het totaal 5 maanden lang gespreken gehad met Claudia vanwege een burn-out en trauma. Vanaf het eerste moment was er een klik. Claudia komt snel tot de kern, en weet altijd de juiste tools in te zetten om het beste resultaat te behalen. Ik raad praktijk Jei zeker aan!
De sessies die ik bij Claudia heb mogen doen, hebben mij geweldig goed en snel geholpen bij mijn herstel na een bijna burn-out. Gelukkig hebben wij dat laatste samen voorkomen en heb ik heel veel mooie lessen geleerd en inzichten gekregen over mijzelf en de invloed van mijn omgeving op mij. Claudia is een heel lief en empathisch mens om door te worden begeleid. Zij laat je zelf praten en onderzoeken, in plaats van dat woorden je in de mond worden gelegd.
In oktober gestart met coaching en wat heb ik waardevolle adviezen en tips gekregen om goed voor mijzelf te zorgen. De stappen die ik met behulp van jou heb kunnen maken waren zo groot, dat ik mezelf ontzettend heb verrast. Claudia je bent een topper en ik raad iedereen aan wanneer ze een zetje juiste richting nodig hebben jou te benaderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid