facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeffs bistro

Jeffs bistro

Info

Bij jeffs bistro eet u een 3 gangen menu voor maar €18,95 van een kaart met veel herkenbare gerechten die allemaal met verse ingrediënten zijn bereid

Adres: Achter de Kerk 5/6, 2801 JW Gouda
Telefoonnummer: 31182686202
Stad: Gouda
Route: Achter de Kerk 5/6
Postcode: 2801 JW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Park IJsselweide Gouda Park IJsselweide Gouda 2 km Park IJsselweide Gouda is de ideale locatie voor een fantastisch familie- en bedrijfs...
McDonald's McDonald's 2 km Soms, heel soms weet een MC Donalds vestiging mij te verrassen... Mijn zoontje van 6 ...
Recensies
Leuke interieur, heel vriendelijke bediening, maar....heel traag, chaotisch, weinig aandacht, kwaliteit te laag, ook als het niet duur is. Wat zou hun "signature dish" moeten zijn, Jeff's burger, had heel lage kwaliteit en alles behalve goede kaas en dat in Gouda!!, brood die niet goed gebakken was om de burger, min of meer duidelijk direct uit de diepvries.... mosselen au gratin is met kaas natuurlijk, maar zo veel dat smaak van mosselen helemaal weg viel....jammer voor een anders sfeervol plek bij de kerk.
We waren er op 2 Nov 2017, het vernieuwde restaurant, nu "Jeff's Bistro" was 2 dagen open. En het was echt verrukkelijk: 3gangenmenu voorgerecht, mains, dessert voor 16,5 Euro - geen geld, voor heeeel lekkere gerechtjes. Keuze uit een 8 a 10tal voorgerechten, evenveel hoofdgerechten, en 5 desserts. Keuze te over, en alles wat we aten was lekker. Goeie bediening. En dus heel correcte prijzen - huiswijn van 16,5 Euro die heel lekker was. Minpuntjes? Niet echt. O ja, frietjes ipv brood bij hoofdgerecht - niet echt een minpuntje hé?! O ja, muziek niet echt onze keuze ... maar dat is persoonlijk... Nee, echt, een fantastisch restaurant!!!
We zijn geen moeilijke of veel verwachtende eters voor 16,95 maar het viel over het algemeen tegen. Voordelen: - betaalbaar. - leuke ruimte. - ziet er goed uit. - we konden zonder reservering terecht. Nadelen: - lang wachten tussen gerechten. - 85% van de menukaart was niet op voorraad, een van ons twee moest twee keer haar keuze veranderen omdat ze het niet meer hadden. - hoofdgerecht viel tegen.
op 3-08 2013 met 4 personen uit eten bij lavendel in gouda. waren daar op tijd en eerst even borrelen voor we aan tafel gaan, de bediening kwam na 10 min langzaam opgang. daarna aan tafel nog even een drankje en de menu kaart doorgenomen en gevraagd om de bestelling op te nemen. de servering is netjes de proeverij, is de verhouding kwaliteit prijs verhouding gewoon slecht. de eenden borst was heel rauw geserveerd, kan er mee door, maar de lamsduo lamshaas was zo door bakken dat het gewoon taai was om te eten, en terug gegeven naar de keuken een klein bakje friet wat je normaal krijg bij 2 personen , krijg je nu voor 4 personen. ben daar uit gegeten, en ons nagerecht gegeten bij ander restaurant en daar ook nog even nageborrelt om de avond af te sluiten. maar geen herhaling meer bij LAVENDEL.
Het voorgerecht 'de gerookte zalm', je krijgt een soort 'tartaar' wat niet te eten is. En de medewerkers deden enorm moeilijk toen we zeiden dat dit niet op de kaart stond. Het hoofdgerecht, een biefstuk, was wel lekker te eten, wel zeer klein. Na gerecht was een kaas plankje met het aan twee kaasjes plastic aan de kaas. Personeel zeer onvriendelijk. Zonde van 't geld. Zeker geen aanrader.
Zondag voor moederdag uit gegeten met Kevin een van mijn zoons, op onze vaste Goudse stekken was geen plaats, en uitgekomen bij dit nieuwe restaurant in Gouda. Aangenaam verrast, goede prijs kwaliteit verhouding, lieve bediening en gezellige sfeer. Zeker de moeite waard om terug te komen
Zeer magere keuze uit vegetarische gerechten en dan is niet alles op de kaart nog beschikbaar ook. De prijzen zijn laag, maar dan krijg je ook weinig spannends, hoewel de jus bij de paddestoelen wel lekker was.
Gezellige kleine zaak, net naast de kerk met vriendelijk personeel. Carpaccio was wederom heerlijk en ook het chocolade dessert was superrr lekker. Hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten. Met de AH actie is het extra leuk om nog een keer te komen voor een heerlijk 3 gangen diner.
Niet berekend op een groep van 20 personen ondanks reservering. Weinig eten, kip cordon bleu lag op 2 champignons, 3 stukjes ui en 3 stukjes courgette. Dessertlepels werden op tafel gekwakt en dessert zelf werd ook niet echt netjes opgediend. Niet voor herhaling vatbaar.
Leuk restaurant, kwaliteit van het eten is goed. Alleen ging er nog wel eens wat fout zoals: een verkeerd gerecht geserveerd krijgen en vergeten door te geven dat een gerecht afwijkend is dan op de menukaart staat omschreven omdat een bepaald onderdeel van het gerecht niet lukte. Maar ondanks genoemde punten toch een aanrader en **** zit er zeker in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid