facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jef Abels Bikes

Jef Abels Bikes

Info

Jef Abels Bikes, dé fietsspeciaalzaak van het Heuvelland. Dé vakman met ruim 35 jaar ervaring, waar service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan!

Geschiedenis

Jef Abels Bikes, dé fietsspeciaalzaak van het Heuvelland. Dé vakman met ruim 35 jaar ervaring, waar service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan!



"Jef Abels BikesFietsspeciaalzaak Jef Abels Bikes uit Gulpen heeft op een nieuwe, ruime locatie een verrassend winkelconcept neergezet waar mensen terecht kunnen voor ouderwetse service, gedegen onderhoud en natuurlijk, de perfecte fiets.Jef Abels Bikes verhuurEenvoudig, snel en online een fiets huren in Zuid-Limburg? Dat kan via Jef Abels Bikes verhuur in Gulpen. Als fietsspecialist in het zuiden verhuren we gloednieuwe e-bikes, e-mountainbikes en e-racefietsen. Naast goede instructies en persoonlijk advies, helpen we je ook graag op weg met een passende route om het Heuvelland op een sportieve, uitdagende of juist ontspannen en ‘smakelijke’ manier te ontdekken."
Adres:
Telefoonnummer: 0434504000
Stad: Gulpen



op zoek naar gerelateerd: Jef abels tweedehands, Fietsenwinkel Margraten, Jef Abels openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulpen Optiek Gulpen Optiek 312 meter Gulpen optiek bied, exclusieve collectie brillen tegen betaalbare prijzen. Tevens k...
HEMA Gulpen HEMA Gulpen 355 meter Waar is de Hema worst??
Rijk14 Rijk14 600 meter Helemaal blij met mijn aankopen; blouse, blazer, laarsjes. Mooie kwaliteit en de eige...
Bags2buy Bags2buy 14 km Wij geloven in het product en de kwaliteit ervan; het tijdloos design zorgt voor jare...
Recensies
Zojuist met fietspech even binnen gewandeld, op goed geluk toch maar de stap gewaagd ondanks dat het binnen erg druk was. Nadat ik het mankement liet zien werd er gelijk tijd gemaakt om naar het probleem te kijken, daarnaast kreeg ik een kopje koffie aangeboden tijdens het wachten. Wat wil je nog meer? Super service!
Wauw wat een top service op zondag. Had ze gebeld nadat mijn tubeless setup achter op de mtb het begeven had. Mocht langskomen, dan kon er zelfs een nieuwe band op. Snel en fijn geholpen. Bedankt!
Jef Abels is een gerenommeerd adres met een zeer goede reputatie. Bijzonder vriendelijke service en deskundigheid. Top merken voor rijwielen.
Wat een fantastische ervaring heb ik gehad bij Jef Abels! Weekendje Vijlen geboekt en geen power op fiets. Batterij van de TCU-eenheid vervangen, echter zonder resultaat. Ik heb Jef Abels gebeld en mocht meteen komen. Na wat onderzoek bleek de TCU-eenheid kapot te zijn, maar ze hadden nog een reserve-unit liggen die ik kon meenemen. Stop maandag maar door de brievenbus - hoe gaaf is dat! Ze wilden er niets voor hebben. Fijn om iemand tegen te komen die je frustraties begrijpt als je niet kunt fietsen. Als je op zoek bent naar een fietsenwinkel in de regio, dan is Jef Abels de plek waar je moet zijn. Nogmaals bedankt, voor de geweldige ervaring en de fantastische service. Ik geef jullie graag 5 sterren!
Ik had een lekke band, ze hebben meteen er een nieuwe binnenband in gedaan en een kopkoffie aangeboden. Ik was super gelukkig met zo'n perfecte service. Groetjes en bedankt voor de snelle service.
Hier tijdens mijn weekendverblijf een E-bike gehuurd. Zeer makkelijk online te reserveren , afhandeling ging prima. Echt klantvriendelijke zaak, alles netjes en snel geregeld, prima service, een absolute aanrader !
Ik had vanmorgen een klein probleempje met mijn racefiets. Binnen 5 minuten gerepareerd en ik hoefde niets te betalen. Wat een geweldige service! Hartelijke dank!
Fietsspecialist met prachtige zaak, fijn personeel en geweldige service. Met de fietsen van Jef Abels Bikes kom je veel verder!
Top winkel met vriendelijk personeel. Ik had alleen een kabeltje nodig zodat ik een route kon overzetten op de Garmin en dat was geen probleem. Mooie winkel!
Wij zijn SUPER tevreden over onze fietsen Veel keus gehad en perfecte bediening en info Een aanrader voor ander klanten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid