facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jebo Design

Jebo Design

Info

Jebo Design ontwerpt met veel enthousiasme unieke kaartjes en uitnodigingen op maat! Of het nu gaat om een geboorte, jubileum of huwelijk: Jebo Design!

Geschiedenis

Voor onze 3 prachtige dochters heb ik zelf de geboortekaartjes ontworpen. Bij elk kaartje kwam uit de omgeving de vraag of ik ook kaartjes in opdracht ontwerp. En zo is Jebo Design 'geboren'!

Ik houd ervan om unieke kaartjes te ontwerpen en besteed veel tijd en aandacht aan de kleinste details. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden, maar heb je ergens iets gezien of een idee in je hoofd? Jebo Design probeert samen met jou het perfecte kaartje te ontwerpen.

De getoonde kaartjes zijn enkelzijdig (voor- en achterkant). Uiteraard zijn deze kaartjes ook beschikbaar in een dubbelzijdige uitvoering (een kaartje wat opengeklapt neergezet kan worden).

In samenwerking met een professionele drukker worden de kaartjes goed en vakkundig gedrukt. Je kunt kiezen uit diverse papierformaten en papiersoorten.

Neem contact op voor de prijzen en voor aanvullende informatie.

Adres: De Bogaard 47, 8271 JD IJsselmuiden
Telefoonnummer: 0646875618
Stad: IJsselmuiden
Route: De Bogaard 47
Postcode: 8271 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buro JA Buro JA 553 meter
Michael Thompson Design Michael Thompson Design 875 meter Ontwerp voor jouw drukwerk nodig? Misschien een logo voor jouw bedrijf? Branding of r...
Brainstorm Brainstorm 1 km Dit bedrijf heeft een geweldig logo voor mij ontworpen. Ze denken goed mee!
Pscholten Pscholten 1 km Erg tevreden over mijn coaching sessies met Claudia. De manier van coachen heb ik and...
Recensies
Wij hebben een uniek geboorte kaartje kunnen versturen dankzij de fijne persoonlijke service van Jebo Disign. Zeer goede kwaliteit en precies zoals het in ons hoofd zat!
Hier maken ze topkaarten, voor geboortes, trouwen etc.
Zeer creatief en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid