facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeanzz

Jeanzz

Info

Strandpaviljoen | restaurant Jeanzz, www.jeanzz.nl

Adres: Zaete 1 A , Brouwershaven 4318 NB, NL
Telefoonnummer: 0111 695 089
ln.zznaej@ofni
Stad: Brouwershaven
Route: Zaete 1 A
Postcode: 4318 NB


Openingstijden

Donderdag: 16:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: jeanzz menukaart, paviljoen jeanzz, jeanzz openingstijden, den osse restaurant, jeanzz b&b, pannenkoekenrestaurant brouwershaven, restaurant brouwershaven, brouwershaven lunch
Recensies
Tijdens onze short trip Zeeland stopten we hier voor de lunch. Mooi klein strandje en doordeweeks erg rustig. Bij Jeanzz was het toch gezellig druk, de vakantiegangers weten hen te vinden. En niet voor niets, met een leuk terras, goed beschut en met een wijds uitzicht. Probeer zeker eens een Bara soort stokbroodje, de mijne met zalm en salade smaakte erg goed. Ben je niet zo'n grote eter, bestel dan een voorgerecht. De mosseltjes roquefort vielen erg in de smaak van mijn partner. Ik verwacht dat het hier in het weekend druk is, maar zeker de moeite waard.
Leuke vlotte dames met humor. Ondanks bommetje vol vlotte bediening. Ruime keuze en goede kwaliteit flinke porties. Prima prijs kwaliteit verhouding. Voorbeeld mayonaise bijgevraagd en ondanks de drukte gelijk op tafel. Meestal elders heb je dan je eten al op voordat het komt. Volgende keer neem ik kip piri piri, zag er goed uit bij de buren.
Onverwachts eten bij het strandpaviljoen Jeanzz. Goede keus . De tafels waren allemaal bezet,maar er werd nog een tafel vrij gemaakt. SUPER gegeten. Heerlijke Sate,biefstuk en is spareribs. Alles smaakte subliem. En de bijbehorende schaaltjes salade waren heerlijk, vooral de couscous salade was zo leeg. Wij komen hier graag nogeens! Ook omdat naast het restaurant je heerlijk op terras met je voeten in t zand kunt zitten en er buiten ook friet,pizza drankjes en ijs bij de kiosk afgehaald kan worden. Top voor een dagje strand.
Uitstekende service, mooie locatie en heerlijk eten. Complimenten aan de keukenbrigade en bediening!
Jammer dat het hier zo achteruit is gegaan qua eten en klantvriendelijkheid. Wij kwamen hier altijd voor de goede biefstuk, die mals was. Deze was nu tot 2 maal toe brokkelig, alsof die direct vanuit de vriezer in de pan gegooid was. Verder zegt het personeel niet eens meer of alles naar wens was en is de vriendelijkheid ver te zoeken. Het enige dat leuk en goed is is de buitenbar met tikiparasolletjes waar het goed vertoeven is. Verder gaan wij hier niet meer uit eten. Wij komen pas terug als de kwaliteit en klantvriendelijkheid weer zoals vroeger was.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Goede atmosfeer. Zeevis pallet als voorgerecht met 3 oesters extra, lekker en eens wat anders. Hoofdgerecht zeebaars van de lava grill, goed gekruid, niet tescherp maar precies goed. Kan dit restaurant vanharte aanbevelen.
Wil 4,5 ster geven, maar dat kan niet. Zomers met terras aan strandje sowieso mooie plek, binnen is het qua looks niet zo bijzonder. Eten en drinken heerlijk, prijzen net iets boven gemiddeld niet goedkoop. Spare-ribs zijn uitmuntend! Zomers zijn ze ook wc voor groot deel strandgangers en gratis zonnestoelen te leen, leuke service.
Wat een geweldige plek is dit zeg. Vriendelijk personeel en prijs kwaliteit is ook goed. Lekker gelunchd op een mooie sfeervolle lokatie.
Heel erg lekker gegeten. Wat duurder dan waar wij normaal naartoe gaan, maar het was het dan ook zeker waard. Super vlees en vriendelijke bediening. De spareribs moet je echt zonder saus eten, het is gewoon zonde om dat erover te gooien! Bij het kindermenu was er niet alleen keuze uit friet met een snack, maar ook een gezonde scholfilet. Die viel zó in de smaak dat de frietjes zijn blijven staan. Aanrader!
*de jongen die voor het eerst aan de voorkant liep te bedienen heeft er voor gezorgd dat het een 3 ipv 2 sterren review is geworden. Een heel vriendelijk terrastoppertje in de dop, die een welkome aanvulling was op de in mijn ogen doorgewinterde oudere dames die niet meer leken te lopen voor een tevreden gast, maar voor de euro's. *het eten was lekker, maar zonder excuus te maken werd door 1 van de dames gemeld dat de bestelde zeebaars op zich liet wachten.punt. Even later werd er een bordje neer gezet om misschien vast wat patat of salade te eten. Punt. Toen hadden we al een vermoeden dat het erg lang zou duren. De zeebaars kwam toen alle andere hoofdgerechten al op waren. Hij werd gebracht door de jongen die wel zijn excuus maakte, omdat hij het was vergeten in te voeren. In mijn ogen was het professioneler geweest als dit door 1 van de dames was gedaan toen ze het kwamen melden en zelf had ik een drankje aangeboden van de zaak. Iets kan vergeten worden en dat is geen probleem en kan gebeuren. De manier waarop hiermee omgegaan wordt is een keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid