facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeanpagne bistro & aperitiefbar

Jeanpagne bistro & aperitiefbar

Info

Bistro en aperitiefbar

Dagelijks vanaf 12:00 uur geopend voor koffie en huisgemaakte patisserie, lunch, borrel/aperitief, diner en digestief



"Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. U kunt dagelijks vanaf 12.00 uur bij ons terecht voor koffie, lunch, high tea/wine, borrel met bites en diner. Jeanpagne werkt met een relatief kleine kaart met uitsluitend verse bistrogerechten. Naast de vaste gerechten wordt er een wisselende huisgemaakte soep geserveerd en tevens een wisselend drie gangen menu.Bij een heerlijke kaasplank of maaltijd mag een goed glas wijn niet ontbreken. Bekijk onze uitgebreide wijnkaart of vraag ter plaatse om een passend advies van één van onze sommeliers."
Adres: Nieuwe Rijn 27, 2312 JD Leiden
Telefoonnummer: 0858771500
Stad: Leiden
Route: Nieuwe Rijn 27
Postcode: 2312 JD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:30
Dinsdag: 12:00 - 23:30
Woensdag: 12:00 - 23:30
Donderdag: 12:00 - 23:30
Vrijdag: 12:00 - 23:30
Zaterdag: 12:00 - 23:30
Zondag: 12:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: jeanpagne menukaart, bar lokaal, restaurant leiden, aan de rijn leiden, wielinga leiden, de waag leiden, bar bistro leiden, bar lokaal leiden
Recensies
De keuken was helaas gesloten om 23.00 uur dus de kinderen gingen buiten de deur op zoek naar wat eten maar de wijn en de service was goed!! Je zit daar lekker aan het water en het is er niet zo druk als bij de andere kant dus je kunt elkaar gewoon verstaan. Het enige wat wij spijtig vinden was dat hij om 00.00 uur dicht ging ; Zeker voor herhaling vatbaar!
Goed en lekker gegeten voor een prima prijs. Daarnaast nam de bediening de tijd om ons advies en uitleg over de wijnen te geven
Wat een fijne plek! Super leuke bediening, mooie borrel hapjes, fantastische wijnkaart en spik en span, alles prachtig netjes en fris!!
Gezellig terras met uitzicht op de Koornbrug en het Stadhuis. Vriendelijke bediening, goede sfeer.
Leuke tent, maar voor de naam wel weinig bubbels. Prima ingericht maar niet heel sfeervol. Zeker vriendelijke bediening! Zou er teruggaan, maar dan eerder voor een drankje s avonds dan tijdens borreltijd.
Hier net in Corona tijd besteld. Echt heerlijk, net alsof we er waren. Minus de wijn kaart maar dat hadden we zelf al geregeld. Zeker het bestellen waard.
Alles goed en vriendelijke eigenaar en personeel.Eten: 5/5
Wow, hier moet je heen! Ze hebben ervoor gezorgd dat onze avond legendarisch was! Wat een gastvrijheid. Wat een wijnen. Gastronomie zoals het hoort!
Menu voor een redelijke prijs. Mooi opgediend. Uitstekend van smaak. Vriendelijke bediening. Grote keuze uit wijnen
Heerlijk eten en smaakvolle wijnen. Plus een gezellige plek met aardige bediening. Goede prijs/kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid