facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeannette ten Have - Blèzi

Jeannette ten Have - Blèzi

Info

Voor gezellige huidverzorging en make- Up workshops, of persoonlijk advies kun je bij mij terecht!



"• Permanente Make-up,Powderbrows,Infralash,Eyeliner.• Diverse Massagebehandelingen.• Wenkbrauwstyling oa Shapen/Henna.• Gelaat Waxing.• Gellac op Handen & Voeten."
Adres: Parksingel 25, 8256 GG Biddinghuizen
Stad: Biddinghuizen
Route: Parksingel 25
Postcode: 8256 GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure salon Pedicure salon "Hellen" 249 meter Altijd goed en snel je probleem voeten weer op orde. Vriendelijke ontvangst.
Recensies
3 jaar geleden besloten om permanente powderbrows te laten zetten bij Joyce. Eerst een intake gehad met daarin goede uitleg over de powderbrows. Ondanks dat ik wat angstig was omdat het permanente make up is, kreeg ik een vertrouwd gevoel door Joyce. 3 jaar later Nog steeds geen spijt gehad en zeer tevreden over de deskundigheid, vriendelijkheid en de powderbrows!! Ik krijg veel complimenten dat ze zo natuurlijk gezet zijn.
Ik ben bij Joyce geweest voor powder brows. De behandeling ging heel goed. Joyce neemt echt de tijd om de vorm van je wenkbrauwen te tekenen. Dat voelde voor mij heel fijn omdat het het toch semi permanente make up is. De behandeling was daarna vrijwel pijnloos. En het resultaat? WAUW. Een dikke tien. Binnenkort terug voor de tweede sessie. Ik kan niet wachten :
Top salon. Ik kom hier nu al paar jaren en ben super tevreden. Ik word altijd super goed geholpen en zelfs na behandelingen kan je altijd contacteren als je vragen hebt. Joyce is vriendelijk en deskundig en denkt met je mee. Ben heel blij met dit salon.
Zowel mijn wenkbrauwen als eyeliner laten zetten door Joyce en ik ben zo blij met het eindresultaat! Ik heb alle vertrouwen in haar gouden handen !
1e keer bij Joyce, fijne ervaring, 30 min zwangerschapsmassage gehad en mijn wimpers laten liften & verven. Fijne massage en tevreden met resultaat!
Betere en leukere masseur dan Joyce is er niet, sinds haar massages eindelijk geen chronische rugklachten meer! Ook voor permanente make up is dit het beste adres, absolute aanrader!
Heel blij met mijn powderbrows. Super netjes gedaan. helemaal naar wens. Tijdens behandeling lekker ontspannen. Bijna in slaap gevallen.
Powderbrows laten zetten, zo mooi heel erg blij mee! Joyce is super goed in haar vak en werkt heel netjes en precies.
Zeer vakkundig. Goede uitleg vooraf en super mooi en netjes resultaat. En altijd gezellig
Ik kom regelmatig bij Joyce. Met de grootste precisie gaat zij ter werk. Het is pas af als het goed is. Joyce is pas tevreden als het perfect is. Nagels worden mooi en blijven lang goed. Wenkbrauwen worden ‘op maat gemeten’ en de ontspanningsmassage is werkelijk heerlijk. Ik kom hier graag. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid