facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeannette Goudsmid

Jeannette Goudsmid

Info

Handgemaakte sieraden van goud en zilver | Reparaties

Geschiedenis

Toen ik in 2015 de kans kreeg een winkel over te nemen in Heemskerk twijfelde ik geen seconde en zo is Jeann@ Goudsmid ontstaan. Nog geen 2 jaar later is het tijd voor de volgende stap. Per oktober 2017 is Jeann@ Goudsmid verhuist naar een grotere winkel in winkelcentrum Geesterduin te Castricum. Mijn werkplaats is nu ook in de winkel geplaatst waardoor je niet alleen mijn ontworpen sieraden kunt zien maar ook een indruk krijgt van het ambacht dat goudsmeden heet.

Vanaf heden kunt u bij haar terecht voor:

- Verkoop of inkoop van gouden of zilveren sieraden;

- Diverse horloge merken zoals Vendoux, Tacs, Georgio Fedon, RSC en
Prisma

- Ontwerp en creatie van sieraden;

- Reparatie van sieraden en horloges;

- Inkoop van (oud-) goud en zilver.

Adres: Geesterduin 16, 1902 EK Castricum
Telefoonnummer: 31251247415
Stad: Castricum
Route: Geesterduin 16
Postcode: 1902 EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limited Editions by Annita Limited Editions by Annita 712 meter een uit de hand gelopen hobby ...
Bijzonder Sieraden Bijzonder Sieraden 933 meter Bijzonder vriendelijk en professionele hulp! Aanrader en aanwinst voor onze regio!
Recensies
Erg blij met onze maatwerk trouwringen. Onze wensen vanuit een foto van Pinterest laten zien en perfect nagemaakt. Ze nemen de tijd en ook als het de eerste keer niet naar wens is nemen ze de tijd om te zorgen voor een perfect eindresultaat.
Deze review heeft enkel betrekking op klantvriendelijkheid en bejegening. Wij willen in de toekomst gaan trouwen, maar op dit moment is er nog geen enkele ring. Stap 1 leek ons dus het opmeten van de vinger en ondertussen wat inspiratie opdoen. Bij binnenkomst en dus ook navraag van de medewerkster wat zij voor ons kon betekenen, vertelden wij glunderend dat wij een vinger willen laten opmeten. Deze medewerkster reageerde vrij zakelijk met de vraag of wij al een ring hadden uitgekozen. Dit hadden wij niet, omdat wij eerst wilden gaan meten. De medewerkster reageerde vervolgens dat we eerst een ring moesten kiezen. Ik was echt megaverbaasd, dat deze mevrouw onze planning hierin zo probeerde te domineren. Aangezien wij om de hoek wonen en graag lokaal kopen, was de kans groot dat wij uiteindelijk alle ringen bij deze zaak hadden gehaald. Maar dit contact voelde zó koud.. dat we hier niet meer zullen komen. We zijn dan ook weggegaan.
Aan een leuke workshop 'zilveren ring maken' meegedaan: een klein kijkje in de keuken van het werk van een goudsmid. Fijne sfeer en goede hulp bij deze eerste poging, met als resultaat na 2 uur een mooie zilveren band om de vinger. Een aanrader!
Batterij voor een horloge. 2 minuten werk maar of ik morgen terug kon komen. Nieuwe Batterij meegenomen en thuis binnen 1 minuut vervangen. In deze tijd is het zo belangrijk dat de klant snel en effectief geholpen wordt maar zag al dat het inpakken van een cadeautje heel moeizaam ging. Wens jullie veel sterkte nu de drukke feestdagen eraan komen.
Trouwringen hier een half jaar geleden laten maken, alles in goed overleg en aanpassingen gaandeweg altijd mogelijk. Prachtig resultaat en ik krijg nog regelmatig complimenten voor mijn unieke en stijlvolle trouwring! Bedankt Jeanette voor de goede service.
Mw. Jeanna was niet content dat wij het zilveren halssnoer terug kwamen brengen binnen een week van aankoopdat mijn man had gekocht t.g.v. mijn 70e verjaardag. Het probleem was dat het slotje van het collier steeds aan de voorkant zichtbaar werd. Dat kwam omdat er een te licht hangertje aan zat werd ons verteld dat hoorde bij dat type snoer. Ik vond dat vervelend dragen. Advies: een zwaarder type hanger uitzoeken, maar op dat moment niets naar mijn zin aanwezig. Op mijn vraag of er binnenkort nog wat aan de collectie werd toegevoegd was het antwoord dat de nieuwe collectie juist binnen was. Dit alles zonder inlevingsgevoel of iets van "wat jammer nu voor u". De lach die mw. toont op haar home pagina hebben wij niet gezien. Geld retour was niet van toepassing -daar kunnen wij nog in komen- dus een tegoedbon. Op de vraag of ik gebeld kon worden als er nog iets nieuws binnen zou komen, werd zuchtend maar beslist niet klanten bindend voldaan. Wij huiswaarts zonder sieraad, met een tegoedbon, dus geen aandenken verjaardag die ik met lood in de schoenen en niet verheugd eens zal moeten besteden, er blijft ook als ik "eens zal slagen" een nare herinnering/ervaring aan kleven. Inmiddels 2 verjaardagen van kleinkinderen achter de rug waar wij onze negatieve ervaring hebben verteld op de vraag hoe het was afgelopen met mijn cadeau.
Mijn trouwring gebracht om daarvan 2 ringen te maken voor mijn dochters. Samen, met mijn dochters en Jeanet gekeken naar de mogelijkheden. Vandaag opgehaald en ze zijn prachtig geworden. Diamantjes zijn ook overgezet. We zijn er erg blij met het resultaat!
Goed geholpen, super blij met het resultaat. Helemaal blij met mijn sieraad. Tip, als er aan de balie word toegezegd dat het 1 week duurt, is het netjes als er tussentijds even contact opgenomen wordt, als het nog een week langer duurt. Verder super tevreden thanks
Met een speciaal verzoek voor een gouden zetbak op zoek naar een goudsmid en zodoende bij Jeanette terecht gekomen. Ze heeft me perfect geholpen en mede dankzij haar heb ik nu een prachtig en uniek sieraad. Welverdiend dus dat ik ook bij haar in de winkel een gouden collier heb gekocht. Het was even zoeken maar ik werd daarbij super geholpen door de aanwezige collega's! Een aanrader dus!!
Hele prettige ervaring, ze nemen de tijd voor je. Waardevolle emotionele sieraden weten hier iets heel bijzonders van te maken. Ik noem het kunst onder de sieraden. Ze voelen heel goed aan waar het voor bedoeld is. Zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid