facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeanine Langeraar Therapie Den Haag

"Holistisch coach & energetisch therapeut te Den Haag.Ik ben holistisch coach. Dit betekent dat ik in mijn behandelingen alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag gedachten en overtuigingen, maar ook voor de lichamelijke, emotionele en energetische aspecten.Behandeling & klachtenDe energie van ieder mens is wel eens in meer of mindere mate verstoord. Dit kan leiden tot klachten. Mijn behandelingen helpen om jouw geest en lichaam weer in evenwicht te brengen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals healings in combinatie met therapeutische gesprekken. Na de behandeling ontstaat er meer innerlijke rust."
Adres: Koninginnegracht 28 , Den Haag 2514 AB, NL
Telefoonnummer: 06 20599444
Stad: Den Haag
Route: Koninginnegracht 28
Postcode: 2514 AB



op zoek naar gerelateerd: Holistisch therapeut Amsterdam, Jeanine coach den haag, Spirituele therapie Amsterdam, Energetische therapie healing coaching Nederland sourceflowfeeling, Holistische therapie, Energetisch therapeut Den Haag, Holistisch therapeut Den Haag, Energetische therapie Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yusamin Yusamin 4 km
Recensies
Met een luisterend oor, adviezen en oefeningen, haalt Jeanine het mooie uit jezelf. Tussen de Healings door, blijf je onbewust werken aan je persoonlijke groei.
Jeanine kan snel intunen op jouw energie en vervolgens in heldere bewoordingen aangeven wat er speelt en jouw belangrijkste ontwikkelpunten zijn. Je kunt foto's van anderen meenemen, waarin zij binnen de kortste keren aangeeft wat iemands belangrijkste persoonlijkheidskenmerken zijn en hoe je hiermee het beste kunt omgaan.
Het fijne van Jeanine is dat haar manier van werken organisch aanvoelt en er ruimte is om recente gebeurtenissen te bespreken. Zij zag meteen goed wat er bij mij nodig was en heeft me de juiste voorzetten gegeven om mijn bewustwording daarvan te vergroten en het daardoor te bewerkstelligen. Ook heeft Jeanine me geholpen mijn kijk op de nodige aspecten te veranderen waardoor ik in korte tijd grote stappen kon maken en mijn echte zelf terug kon vinden. Daarnaast hebben haar healings een zeer effectieve werking op mij gehad waardoor ik altijd heel relaxed weer naar huis ging na een coaching sessie. Wat mij betreft was dat een gouden combinatie waardoor ik echt kon transformeren zonder dat dat heel zwaar aanvoelde. Voor mij was Jeanine de juiste persoon om in vertrouwen dit proces mee te doorlopen, echt iemand waarbij ik terug kom wanneer dat nodig is. Dankjewel!
Jeanine is een warme, vriendelijke en professionele vrouw. In mijn hoofd was het enorm druk en vol. Na 1 behandeling voelde ik al verschil, maar naar 3 sessies voel ik me meer in balans en is er meer rust in mijn hoofd en is dit direct te merken in mijn directe omgeving. De keren dat ik nu naar haar toe ga, voelen als een waardevol en o zo fijn momentje voor mezelf.
Ik heb Jeanine ervaren als een warme, betrokken, lieve en zeer professionele vrouw. Ze neemt echt de tijd voor je met haar persoonlijke benadering. Je merkt dat ze van haar vak houdt. Niet alleen ga ik in rust bij haar vandaan, maar ook mijn dochtertje is meerdere malen geweest voor een kindersessie en voelt zich erg vertrouwd bij haar.
Van Nicole: Jeanine is een warme vrouw, vol empathie Zij neemt ruim de tijd en aandacht voor je De healing kamer is een oase. En na de healing, voel je je heerlijk vredig. Merci Jeanine Van Han: Jeanine heeft me geholpen bij het beter begrijpen en aanvaarden van de ingewikkelde gevoelens in me jegens mijn echtgenote . Maar we zijn er nog lang niet! Tot een volgende keer, Jeanine!
Ruim een jaar geleden ben ik bij Jeanine terecht gekomen, vanwege somberheidsklachten, piekeren, slecht slapen en een hevige vermoeidheid. Het was een hele opluchting dat ik een week later al terecht kon voor mijn eerste gesprek en healing. Jeanine stelde mij al snel op mijn gemak en kwam in de gesprekken op mij over als een hele lieve, sterke vrouw. Onze gesprekken hebben mij een aantal belangrijke inzichten gegeven in mijzelf als persoon en in het leven in het algemeen. Ik had aanvankelijk geen idee wat ik van de healings kon verwachten, maar was positief verrast toen ik een dag later al voelde dat ik wat meer energie begon te krijgen. Ook de latere healings gaven mij langzaamaan steeds meer energie terug. Toen mijn energielevel uiteindelijk op een bepaald te laag niveau bleef hangen, bleek ik een licht vitamine D tekort te hebben. Nu dat tekort is opgeheven en ik emotioneel stabiel ben, is mijn energie weer helemaal op orde. Naast de hulp van Jeanine heb ik nog verschillende andere dingen gedaan om te komen waar ik nu ben, maar de gesprekken en healings van Jeanine zijn voor mij een mooie en belangrijke eerste stap geweest om zowel lichamelijke als mentaal lekkerder in mijn vel te zitten. Heel erg bedankt Jeanine!
Bij Jeanine een aantal sessies gehad een tijdje geleden. Ik heb daar veel aan gehad. Het is heel fijn om iemand te hebben die je vertrouwd waar je alles tegen kan zeggen en die jou direct begrijpt. Jeanine kan echt in iemands ziel kijken en er zijn niet veel woorden nodig om erachter te komen wat voor blokkades je hebt en waar deze vandaan komen. De healing heeft mij ontspanning gegeven, mijn hoofd was leeg na de behandeling. Ik kwam volledig tot rust. Het is een gevoel van verlichting, ontspanning, respect en liefde. Echt een aanrader voor iedereen. Een hele mooie ervaring. Daarnaast ook de Masterclass Intuïtieve ontwikkeling gevolgd, dat was echt een verruiming van mijn geest. Alles geleerd over de 7 chakra's, de emoties en karakteristieken die daarbij horen, meditaties, asana's en energetische oefeningen zoals aura's lezen en healing. Dit was echt een bijzondere reis voor mij, waarbij ik dieper tot mijzelf ben gekomen en ook makkelijker de rust in mijzelf kan vinden in drukke momenten. Ik vind het heel fijn om fysiek en mentaal bezig te zijn met het spirituele en het energetische waaruit wij allemaal bestaan. Ook dit is een echte aanrader!
Via een vriendin, die de uitvaart van mijn echtgenoot super heeft geregeld, ben ik bij Jeanine Langeraar terecht gekomen. Ze kijkt, luistert en voelt ook energieën en personen zoals mijn echtgenoot, mocht die zich aandienen. Ze geeft healings in combinatie met praten. Ze neemt alle tijd en ruimte voor je.
Heel fijne ervaring met Jeanine. Haar therapie heeft mij in een moeilijke periode in mijn leven veel rust, overzicht en vertrouwen gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid